Annons:

Sök

Annons:

  • Vimmerbybutik görs om och får ny inredning:

    Dressmann uppgraderar alla sina butiker med start i höst. I mitten av oktober är det dags för Vimmerbybutiken att förses med det nya konceptet. "Hela butiken ska göras om", säger butikschefen Paola Vergara. Foto: Ossian Mathiasson

  • Vimmerbybutik görs om och får ny inredning:

    Dressmanns förhoppning är att göra det enklare för kunderna att navigera i butikerna. Foto: Ossian Mathiasson

  • Vimmerbybutik görs om och får ny inredning:

    Paola Vergara har inlett arbetet med att plocka ner paneler i butiken. Inom loppet av två dagar kommer den nya inredningen på plats och alla avdelningar omorganiseras. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerbybutik görs om och får ny inredning: "Kommer vara ett lyft"

Klädkedjan Dressmann kliver in i en uppgraderingsfas med start i höst. Den nya inredningen kommer på plats i Vimmerbybutiken under två dagar i oktober. 

Annons:

Dressmann lanserar ett nytt koncept för att göra det enklare för kunderna att navigera i butikerna. Klädkedjan har flera hundra butiker i Sverige, Norge, Island och Finland och samtliga butiker omfattas av uppgraderingen som startar i månadsskiftet september-oktober. 

– Hela butiken ska göras om och det blir ett nytt koncept. Det kommer bli ljusare och nya skyltar som förklarar vad det är för kvalité och modell på kläderna. Det kommer till exempel bli mycket lättare för kunderna att förstå skillnaden på slim fit och regular fit med hjälp av de nya skyltarna, säger Paola Vergara, butikschef på Dressmann i Vimmerby.

Inom loppet av två dagar per butik blir det att omorganisera alla avdelningar och få nya butiksinredningen på plats. 

Teamet kommer till Vimmerby i mitten av oktober och butiken håller öppet som vanligt. 

– Arbetet kommer genomföras under två dagar i oktober (17 och 18 oktober). Vi kommer hålla öppet precis som vanligt och sätta upp skyltar om att arbete pågår i butiken. Även om det pågår arbete här inne tror jag inte att det kommer störa kunderna, säger Paola Vergara.

"Vill få bort gubbstämpeln"

Med en dryg månad kvar till uppdrageringsdags av Vimmerbybutiken är Paola Vergara ute i god tid och inleder förberedelsearbetet.

– Jag gör förarbetet och har börjat med att plocka ner panelerna. 

Paola Vergara har jobbat på Dressmann i fyra år och varit butikschef i tre år 

– Det har sett likadant ut under alla år som jag har varit här. 

Hon hoppas att det nya konceptet kan hjälpa till att tvätta bort butikens gubbstämpel och locka fler ungdomar till butiken. 

– Jag tror att det kommer vara ett lyft för både kunderna och personalen. Vi vill få bort "gubbstämpeln" som Dressmann fortfarande har lite grann, men vi har fått fler ungdomar som handlar oss. Vi vill att de ska känna att de kan hitta kläder här så det inte bara är för äldre. Den nya inredningen kommer locka ännu fler ungdomar i och med att butiken blir mer tillgänglig och modern. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: