Annons:

Sök

Annons:

Nu satsar man på oktoberfest igen:

Marcus Hamlin ser fram emot oktoberfesten. Foto: Stefan Härnström

Nu satsar man på oktoberfest igen: "Mer än fullt förra året"

Förra året blev uppläget något speciellt. Då arrangerades nämligen ingen Vimmerbygala och oktoberfesten blev också arrangemanget för ett flertal priser. Nu blir oktoberfesten mer av en nätverksträff.
– Vi vill få igång nätverkandet mellan företagarna, säger ordförande Marcus Hamlin.

Annons:

Vimmerbygalan gjorde comeback i våras. Tanken är nu att galan ska arrangeras även nästa år och det är då som priser likt Årets Vimmerbybo och Årets företagare delas ut. 

Förra året skedde galan kombinerat med en oktoberfest i Företagarna Vimmerbys regi på Brygghuset. Mingel, middag, musikquiz och prisutdelning stod på agendan. 

Strax över 100 personer deltog och intresset var stort. Även i höst satsar Företagarna på en klassisk oktoberfest, men den här gången utan prisutdelning. Den sker i stället på Vimmerbygalan våren 2025. Så nu blir det åter alltså två event.

– Det är viktigt att träffas. Ju mer man träffas, desto enklare är det att göra affärer tillsammans. Det här handlar om att vi vill få igång nätverkandet mellan företagarna, säger Företagarnas ordförande Marcus Hamlin.

Hoppas på succé

Oktoberfesten arrangeras den 6 november på Brygghuset med Fredrik Thalin som kvällens konferencier. Det blir en tyskinspirerad buffé för gästerna efter minglet. Därefter kommer den senaste pristagaren av Årets företagare, Staffan Samuelson, intervjuas och likaså Årets unga företagare Hampus Weth Wolmeryd. 

– Det är vad vi väljer att fokusera på. Vi lyfter fram årets företagare och Staffan Samuelson får berätta om sitt företagarliv. Nu har han åtminstone gått i halvpension. Även Hampus Weth Wolmeryd får berätta lite om sitt företagande och sin resa. 

Under kvällen får man även höra till Åbros arbete och nylanseringar från bryggmästare Åsa Johansson.

– Vi hoppas på samma succé som ifjol, då vi fyllde Brygghuset så till den milda grad att vi var tvungna att tacka nej till några som inte fick plats. Intresset var väldigt stort, så vi hoppas att det kvarstår även i år. 

Det går att anmäla sig till oktoberfesten fram till slutet av oktober. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: