Annons:

Sök

Annons:

  • Body storsatsar – nu ska gymmet bli större och bättre

    Loungedelen i Body Gym & Relax byggs om till en ny gymsal. Foto: Linus Johansson

  • Body storsatsar – nu ska gymmet bli större och bättre

    Cecilia Stålhandske är en av medarbetarna på gymmet.

  • Body storsatsar – nu ska gymmet bli större och bättre

    Så här kommer lokalerna se ut efter ombyggnationen.

Body storsatsar – nu ska gymmet bli större och bättre

Body Gym & Relax har vuxit kraftigt under den senaste tiden. Nu investerar man flera hundratusen kronor i sin anläggning.
– Det känns riktigt roligt, säger verksamhetsledaren Martina Bergqvist.

Annons:

Body Gym & Relax slog upp portarna under hösten 2015. Då var målet 500 medlemmar. I år har medlemsantalet vuxit stadigt och man är nu uppe på cirka 900.

Därför väljer man nu att bygga om stora delar av gymmet. Den stora loungen blir ny träningsyta, uppvärmningsrummet förbättras och man skapar ytterligare en träningsyta i källaren.

– Det känns superkul. Charmen med att jobba i ett privatägt företag är att en idé snabbt blir verklighet. Body har vuxit väldigt mycket på ett och ett halvt år och nu känner vi att vi har växt ur våra lokaler. Vi vill ta vara på de medlemmar vi har och ska ha ett bra gym för alla, berättar Martina Bergqvist. 

 Flera nya instruktörer

Totalt investeras mellan 300 000 och 400 000 kronor. Förändringarna har påbörjats och väntas vara klara till årsskiftet.

– Vi har haft en stor receptionsyta som vi nu känner att vi kan använda till något annat. Där kommer vi ha fler fria vikter och träning som drar sig åt cross fit-hållet. Rummet i källaren passar den som vill träna lite mer privat. Där kommer vi installera åtta nya maskiner och det kompletterar delen vi har på markvåningen.

Body har även rekryterat fyra ny instruktörer: Anders Kindström, Ted Larsson, Pontus Lennartsson Delbratt och Morgan Rinaldo.

– Det känns också fantastiskt roligt. Morgan kommer specialisera sig på löpning och löpteknik och det är många intresserade av nu. Vi har även gjort om ett konferensrum till yogastudio och kommer utvecklas ytterligare där, men det är inte riktigt klart än.

 "Kommer behöva bygga utåt"

På sikt kan det bli aktuellt med utbyggnad.

– Nu kände vi att det inte räcker med det vi har och därför gör vi den här uppdateringen. I framtiden ser vi att vi kommer behöva bygga utåt om vi ska fortsätta växa. Mat och hälsa och träning är starka trender och det känns som att det händer väldigt mycket inom hela Hotell Ronja just nu. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: