Annons:

Sök

Annons:

Mossebos nya ägare har dragit igång: ”Roligt och förvirrat”

Andreas Nibelius och Clara Rylander har tagit över Mossebo Gästhem och drog igång verksamheten i lördags. Foto: Ossian Mathiasson

Mossebos nya ägare har dragit igång: ”Roligt och förvirrat”

I helgen öppnade Clara Rylander, Andreas Nibelius och Andrew Johnston upp Mossebo Gästhem.
– Det är jätteroligt och förvirrat, säger Clara Rylander under lördagens invigning.

Annons:

Den 1 oktober tog trion med Clara Rylander, Andreas Nibelius och Andrew Johnston över Mossebo Gästhem efter de tidigare ägarna Pernilla och Andy Rudolfsson.

Efter några intensiva dagar med massiva förberedelser slog trion upp dörrarna på lördagen och bjöd in till en fin helgmiddag. 

– Vi tog över nyckeln vid månadsskiftet och hade fyra dagar där vi jobbade stenhårt för att vara redo till invigningen.  Det känns som att vara i mål när man låser upp och slår upp dörrarna. Man är jättespänd på hur allt ska bli, säger Clara Rylander. 

"Ska fortsätta på konceptet"

Mossebo Gästhem hade drygt 80 gäster under öppningsdagen och det var fullt fart i köket för att servera alla gäster och komma in i rutinerna. 

– Vi har ganska mycket att stå i. Det är teknik som ska fungera och planering som ska gå i lås. Det har ändå flutit på som det ska än så länge. Vi hade bokningar från klockan 12.30 och framåt, sa Rylander under premiärdagen. 

Hur tänker du kring fortsättningen?

– Vi ska helt klart fortsätta på konceptet som vi tror är vinnande. Vi vill få Mossebo att blomstra igen. Det har varit mycket populärt och är fortfarande en populär restaurang. Vi vill öppna upp restaurangen under delarna av året då det inte har varit öppet. Vi vill hålla liv i det och komma tillbaka till Mossebo mat och kultur. 

"Där är vi inte riktigt än"

Fram till årsskiftet kommer Mossebo Gästhem fokusera på helgöppet. Vad som händer efter nyår är Rylander mer fåordig om. 

– Där får vi droppa lite nya nyheter framöver, där är vi inte riktigt än. 

Vad har ni fått för reaktioner från allmänheten?

– Det har varit mycket positivt än så länge. Det är många som är så glada för att vi väljer att dra igång det och inte låta Mossebo slå igen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: