Annons:

Sök

Annons:

Vimmerbyrestaurang testar nytt koncept: ”Vill göra något för barnen”

Hilda Carlander är showledare för Talangtimmen på Prime, som kommer hålla till på utomhusscenen. Foto: Privat

Vimmerbyrestaurang testar nytt koncept: ”Vill göra något för barnen”

Nu får barnen i Vimmerby en chans att visa upp sina talanger inom sång och dans. I morgon (fredag) är det dags för ”Talangtimme” på Restaurang Prime. 

Annons:

Det är första gången som Restaurang Prime och Hotell Ronja gör något i den här stilen och sätter barnen i centrum. 

– Vi har haft mycket musikquiz och sådana grejer på sommaren. Vi tänkte att vi har ju även extremt många barn på hotellet, så det kan ju vara kul att göra något för dem också, säger Rebecca Lundell, receptionsansvarig på Hotell Ronja, och fortsätter:

– Vi vill inte kalla det ”Talangjakt”, för det är ingen tävling. Utan det är att man får vara med och visa upp sig. 

Inslag av sång och dans

Under timmen kommer publiken att få se barnens musikaliska sida. 

– Vi har inriktat det på sång och dans, men jag har en känsla av att sång kommer det bli mest av, menar Rebecca Lundell. 

Showledare är Hilda Carlander, tidigare anställd på Restaurang Prime. 

– Hon är utbildad musiklärare och jobbar i skolan. Så då tänkte vi att vi tar hennes kunskap och styr ihop något, säger Rebecca Lundell. 

Talangtimmen kommer vara på utomhusscenen. Om vädret inte är på deras sida kommer eventet att flyttas in. 

Barn mellan fyra och tolv år

För den som är sugen på att visa upp sina talanger kan man anmäla sig till Restaurang Prime. Anmälningen tros vara öppen fram till showen drar i gång. 

– Vi får se lite vad det blir för gensvar, eftersom det är första gången. Men så länge det inte blir fullt kommer man kunna anmäla sig ända fram till fredag. Förhoppningsvis kommer det även finnas lite plats för att kunna ta in ett barn som blir sugen på plats. 

Rebecca Lundell beräknar att det finns plats för omkring tio olika akter. Alla barn mellan fyra och tolv år är välkomna att delta, oberoende om man är gäst på hotellet eller inte. 

Förhoppning om fler Talangtimmar

Marknadsföringen för evenemangen blev försenat, på grund av mycket att göra under sommarsäsongen. Därför har det ännu inte kommit in någon respons, men förhoppningen är att initiativet ska få ett fint gensvar. Rebecca Lundell ser gärna att det här blir ett återkommande koncept. 

– Vi hoppas såklart på att vi får bra gensvar så vi kan köra det fler gånger. Vi har ett datum till i sommar under vecka 30 som vi har planerat för, om det är så att det här går bra. 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: