Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Äntligen får Per flytta ihop med kärleken: ”Dags att ta nästa steg”

Per Solberg och Sofie Öhman fann kärleken i Bonde söker fru och inom kort flyttar Stockholmstjejen till hans hus i Främsteby. Det här är en bild från parets resa till Irland. Foto: Privat

Äntligen får Per flytta ihop med kärleken: ”Dags att ta nästa steg”

Bonde söker fru-resan blev lyckad för Per Solberg från Främsteby utanför Vena. Han fann kärleken under programmet – och i mellandagarna flyttar kärleken Sofie Öhman till honom.
– Det är ändå jävligt kul att en sån grej funkar, säger Per Solberg.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Per Solberg har sökt kärleken i årets upplaga av TV4:s underhållningsprogram ”Bonde söker fru” och det slutade med att han föll pladask för Stockholmstjejen Sofie Öhman, en favorit som han hade under programmets gång. 

De har fallit för varandra och kärleken fortsätter spira även efter programmet. När inspelningen var klar tidigare under hösten har de haft ett distansförhållande och mellan jul och nyår kommer de flytta ihop i Solbergs hus i Främsteby. 

– Hon kommer flytta till mig i dagarna innan nyår. Det känns otroligt bra. Nu får vi se hur vi funkar ihop i det vardagliga livet och det är dags att ta nästa steg och det är dit man vill komma, säger Per Solberg. 

Skickades in av brorsans flickvän

Han tycker att tiden i tv har varit rolig och något av ögonöppnare för honom. 

– Före programmet var vardagen rätt enkelspårig med mycket jobb och man umgicks givetvis med vänner men nu har det blivit annorlunda med Sofie i bilden. Det är roligare att göra saker tillsammans, säger Solberg. 

Den 33-årige skogsbonden från Främsteby sökte inte själv till programmet utan det var hans bror Eric Solberg och flickvän Emma Nyberg som gjorde det. 

Han accepterade det och kände att det var dags att ta tag i kärleken. 

– Jag har hela tiden hoppats på att jag ska hitta en flickvän i programmet, annars hade jag inte gått med. När de hade varit hemma hos mig och sagt att de skulle följa mig under sommaren så tänkte jag ”Åh shit”. Då tyckte jag att det kändes lovande men jag vågade inte tro på att det skulle gå hela vägen. Jag försökte hålla nere mina förhoppningar på det viset och ville inte gå händelserna i förväg. Det visade sig snart att det fanns hopp om det och så blev det till slut, säger Solberg. 

"Den tiden var guld värd"

Sofie Öhman har varit en personlig favorit hos Solberg under hela vägen. 

– Ja, verkligen. Sen är det klart att de andra tjejerna som man träffade växte men Sofie låg alltid steget före i mitt huvud. 

Under gårdagskvällen var det säsongsavslutning och uppföljningsavsnittet, som sändes i går, var inspelat innan något program hade visats på tv. 

– Den tiden var guld värd, då var det lugn och ro. Nu har det blivit större uppståndelse efter programmen men jag och Sofie har kört på som vanligt, man måste ha ett vanligt liv. Det räcker med att vi har haft avståndet som ett hinder och att vi bara kunnat ses på helgerna. 

"Kul att en sån grej funkar"

Något av det första som Sofie ska göra när hon har flyttat till Främsteby är att ta körkort.

– Hon har inget körkort då hon har bott i Stockholm. Hon ska gå intensivkurser på körskolan. Det går inte att söka jobb om man inte har körkort och ska bo i Främsteby. Det blir prio ett, sen blir det att leta jobb och att vi får en vanlig vardag tillsammans. 

Det här visar att man kan hitta kärleken i tv, hur känns det?

– Det är ändå jäkligt kul att en sån grej funkar. När det är två människor som ska fatta tycke för varandra så är det mycket som ska stämma för att man ska lyckas. I det här fallet är det verkligen storstad som möter landsbygd men båda två vill åt samma håll. Det är det viktigaste.

När han jämför hur hans liv såg ut och var för ett år sedan är det stor skillnad. 

– Ja, det är klart mycket bättre nu än vad det har varit tidigare. Nu har man någon som man kan umgås med och det är helt fantastiskt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: