Annons:

Sök

Annons:

Bonde-Per har gjort slut med kärleken från tv-programmet

Per Solberg och Sofie Öhman från tv-programmet "Bonde söker fru" har bestämt sig att gå isär. Foto: Privat

Bonde-Per har gjort slut med kärleken från tv-programmet

Per Solberg blev kär och valde Sofie Öhman i ”Bonde söker fru”. På Instagram har paret gått ut med information om de har valt att gå ifrån varandra.
”Vi kom fram till beslutet att vi passar mycket bättre som vänner än som ett kärlekspar”, skriver Per och Sofie på Instagram.

Annons:

Tv-bonden Per Solberg, 33, från Främsteby utanför Vena fann kärleken i höstens upplaga av ”Bonde söker fru” och det var Sofie Öhman som fångade hans hjärta. Mellan jul och nyår flyttade Sofie Öhman till honom. 

”Det känns otroligt bra. Nu får vi se hur vi funkar ihop i det vardagliga livet och det är dags att ta nästa steg och det är dit man vill komma”, sa Per Solberg då.

Nu väljer paret att gå isär och de har publicerat ett gemensamt inlägg på Instagram. 

”Jag och Per har tillsammans valt att separera. Den kärlek vi kände för varandra förvandlades till fin lojal vänskap när vi flyttade ihop och vi kom fram till beslutet att vi passar mycket bättre som vänner än kärlekspar”, skriver Sofie Öhman och Per Solberg och fortsätter: 

”Vi bryr oss jättemycket om varandra och är båda så glada och tacksamma över att vi har fått uppleva detta underbara äventyr tillsammans. Vi kommer alltid att vara vänner och har fortfarande kontakt i dag. Stort tack till alla som följt vår resa!”

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: