Annons:

Sök

Annons:

Bildextra från Målilla Traktor Weekend – se film från populära surhålet

Ordentligt med hästkrafter, rejäla mönster i däcken och vinnarskallar. Årets Målilla Traktor Power Weekend är igång för fullt och vid G&B Arena tävlade man under lördagen i såväl traktorpulling, körning genom surhålet, traktorcross, traktorfotboll och traktorrace.

Annons:

Liksom förra året var solen på plats och temperaturen runt arenan var runt 30 plusgrader. Det verkade inte påverka publiktillströmningen, speciellt inte favoriterna surhålskörningen och traktorcrossen där det var gott om besökare redan en timme innan start.

Gott om veterantraktorer

Som vanligt fanns det mycket att titta på bland utställningsfordonen. Allt från häftiga hemmabyggen till omsorgsfullt restaurerade veterantraktorer. Att gissa sig till de arbetstimmar som krävts för att få alla dessa i skick är nog omöjligt. Återförsäljarna var även de väl representerade och potentiella köpare kunde ta en nära titt och provsitta de senaste traktormodellerna.

För de som hade lust att se hela evenemanget från luften fanns en helikopter tillgänglig för kortare turer över G&B Arena.

Evenemanget fortsätter på söndagen med bland annat finalen i traktorfotbollen, mer körning i surhålet och den alltid lika populära traktorspeedwayen.

Ovan kan du en mängd bilder från evenemanget och nedan en film från surhålet. 

Stefan Härnström

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: