Annons:

Sök

Annons:

  • Succépremiär för Prime och Fredrik Thalin

    Primes första onsdagsbingo blev en succé. Fredrik Thalin med sina gäster Josephine Svensson, Amanda Karlsson och Wisam Salin lockade många till restaurangen. Foto: Jens Lidesjö

  • Succépremiär för Prime och Fredrik Thalin

    Josephine Svensson och Wisam Salim hjälpte Fredrik Thalin med bingon.

  • Succépremiär för Prime och Fredrik Thalin

    Restaurangen var i det närmaste full under onsdagsbingopremiären.

Succépremiär för Prime och Fredrik Thalin

Det blev en succépremiär för Primes nya satsning på onsdagsbingo kombinerat med talkshow. Publiken fyllde upp borden och såg väldigt nöjda ut efteråt. – Det är roligt att det dyker upp så mycket folk, jag är nöjd, säger ledaren av talkshowen, Fredrik Thalin.

Annons:

Club Primes nya satsning på onsdagsbingo kombinerat med talkshow, lett av välkände ALV-skådespelaren Fredrik Thalin, kunde knappast ha börjat på ett bättre sätt. Många Vimmerbybor hade tagit sig ned till Prime denna afton för att äta och dricka gott, spela bingo och lyssna på Fredrik Thalin och hans inbjudna gäster.

– Jag är väldigt glad. Och vad jag har hört från folk nu precis efteråt så verkar det som de haft en trevlig kväll. I dag var lite som ett test men det faller ändå väl ut. Prime ska ha jättecred för att de vågar satsa på något sådant här. Det är också roligt att det dyker upp så mycket folk, jag är oerhört nöjd, säger Fredrik Thalin.

"Väldigt lättjobbat" 

Publiken fick höra och se tre intressanta samtal blandat med både skratt och allvarligare ämnen med gästerna Josephine Svensson, Wisam Salim och Amanda Karlsson.

– Gästerna var jätteproffsiga och bjöd på sig själva. Det var väldigt lättjobbat för mig då, konstaterar Fredrik.

Först ut var rektorn för högstadiet på Astrid Lindgrens skola, Josephine Svensson. Josephine berättade bland annat om hennes uppväxt i grannkommunen Hultsfred, familjen, gamla historier från ungdomsåren, nuvarande intressen och sedan blev det också diskussioner om den nuvarande situationen för skolan i allmänhet.

Blev pappa i unga år

Efter det blev det dags för bingon, där flera olika sorters priser delades ut till lyckliga vinnare.

Nästa samtal var med Wisam Salim, som är områdeschef på kommunens kostenhet. Wisam delade med sig av sina tankar och minnen från barndomen då han och sin familj tog sig från Irak till Sverige. Han pratade också om hur hans liv förändrades till det bättre när han blev pappa i unga år.

Det blev även en diskussion om hans nuvarande roll inom kommunen där han ska se till att maten i skolor och äldreboenden håller hög kvalité och fortsätter förbättras.

93 000 lyssningar denna vecka

Sist ut var den högaktuella Amanda Karlsson, som gör succé med podcasten ”Mordpodden”. Amanda inledde med att berätta om barndomen i Vimmerby som innehöll ett jobb som skådespelare på ALV som utvecklade henne som person.

Efter det pratades det om resan till utbildad journalist, som började med medieprogrammet på Vimmerby Gymnasium och sedan vidare till Linnéuniversitet i Kalmar. Genom den utbildningen kom också megasuccén Mordpodden som bara den senaste veckan haft över 93 000 lyssningar.

”Prime ska ha jättecred”

Gästerna, tillsammans med Fredrik Thalin, tackades sedan av med blommor och rungande applåder från publiken. Totalt sett blev det en fantastisk start för detta projekt som kommer att se lite annorlunda ut från gång till gång.

– Upplägget kommer inte att vara likadant varje gång. Nästa vecka kommer det enbart vara två gäster, bland annat David Lingren som är aktiv inom Vimmerby IF och deras arbete med integrationen. Tillsammans med honom kommer Mats Genfors (i Vimmerby mest känd för sin gestaltning av Mattis på Astrid Lindgrens Värld), säger Thalin.

Jens Lidesjö

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: