Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: NICLAS OCH MATHIAS BYGGER NY PADELHALL I VIMMERBY

Padelfour Vimmerby är trångbodda. Nu berättar Niclas Samuelsson och Mathias Westerling att de ska bygga en ny padelhall med fyra inomhusbanor och två utomhusbanor. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: NICLAS OCH MATHIAS BYGGER NY PADELHALL I VIMMERBY

PadelFour Vimmerby har växt ur sina lokaler. Nu har ägarna Niclas Samuelsson och Mathias Westerling bestämt sig för att bygga en ny padelhall alldeles intill Eklunds Företagscenter. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Sporten padel växer rekordsnabbt i Vimmerby. Niclas Samuelssons och Mathias Westerlings padelcenter med två banor i Vimmerby öppnade i april förra året och nu, ett år senare, är de trångbodda med full aktivitet när det gäller träningar, turneringar och seriespel. 

I kväll kom Samuelsson och Westerling med den glädjande nyheten att de ska bygga en ny padelhall på den tomma ytan bredvid Eklunds Företagscenter. 

– Det har kommit funderingar från folk som märker att det är fullt och frågar vad vi ska göra. Det är därför vi är här. Vi kommer att bygga en ny padelhall. Målet är fyra inomhusbanor och två utomhusplaner. Det sker i ett samarbete med Ulrica och Michael Eklund, som äger marken, säger Mathias Westerling. 

Inflyttningsklart nästa höst

Målet är att det ska vara färdigt och inflyttningsklart hösten 2021. De befintliga padelbanorna finns kvar tills vidare men försvinner när den nya hallen står klar. 

– Vi tror att fyra banor inomhus och två banor utomhus är max här i stan. Vi siktar på att det ska bli så och vi tror att vi kommer lyckas, säger Mathias Westerling och fortsätter:

– Verksamheten är anpassad efter lokalen som vi har nu. Nu ska lokalen anpassas efter vår verksamhet. Hur det kommer se ut är inte klart i dagsläget. Vi tittar runt för att se hur andra har byggt och hur vi ska göra, säger Westerling.

Hur ser kostnadsbilden ut?

– Det kommer kosta en del men just nu har vi inga summor eller siffror att gå på, säger Westerling.

Mer om den nya padelhallen kommer senare i kväll

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: