Annons:

Sök

Annons:

Padelförening bildad i Vimmerby – så ser styrelsen ut

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling, som driver padelhallen i Vimmerby, finns med i den nystartade padelföreningen, Vimmerby Padelklubb. Foto: Ossian Mathiasson

Padelförening bildad i Vimmerby – så ser styrelsen ut

Vimmerby har fått sin allra första padelförening. Till hösten är tanken att verksamheten ska komma igång på allvar. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Padelsporten växer så det knakar i Vimmerby. På Eklunds företagscenters tomt i Vimmerby ska Niclas Samuelsson och Mathias Westerling bygga en ny padelhall med fyra inomhusbanor och två utomhusbanor, något som Dagens Vimmerby rapporterade om under våren. 

Under lång tid har Mathias Westerling och Niclas Samuelsson, som driver PadelFour Vimmerby, haft planer på att starta en padelförening. Vimmerby Padelklubb är namnet på den nystartade föreningen. 

– Ja, det är klart och föreningen är igång. Vi har haft våra första möten, sedan har det inte kommit igång med någon verksamhet än. Vi vet inte var det tar vägen men vi hoppas på ett gäng medlemmar så det kan bli en träningsverksamhet för barn och ungdomar först och främst, säger Mathias Westerling och fortsätter:

– Det ligger fortfarande i sin linda men föreningen är registrerad och vi håller på att bli medlemmar i padelförbundet. Det är administrativt arbete som återstår.

"JC" valdes till ordförande

Johan "JC" Carlsson valdes till ordförande i föreningen och Niclas Samuelsson till vice ordförande. Linus Leijon är kassör medan Mathias Westerling, Anton Palmér och Johan Hermansson Liström är ledamöter. 

– Jag känner att det är en bra grupp av människor och en bra start på en förening. 

Vad är målet med den nya föreningen?

– I det långa loppet vill man ge möjligheter för alla att röra på sig med motion och hälsa i fokus och att så många som möjligt får chansen att spela padel. Tanken är att vi ska dra igång träningsverksamheten för barn och ungdomar till hösten och gå ut med intresseförfrågningar för att se hur intresset ser ut. Vi kommer också erbjuda medlemmarna någon form av rabatt i hallen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: