Annons:

Sök

Annons:

Lokala lagets tränarlösning är klar – så blir uppställningen

Senad Berisha kommer coacha Frödinge/Brantestad tillsammans med Johan Bengtsson. Foto: Ossian Mathiasson

Lokala lagets tränarlösning är klar – så blir uppställningen

Dagens Vimmerbys avslöjande om att Johan Bengtsson och Senad Berisha var aktuella för tränarjobbet i Frödinge/Brantestads SK är nu bekräftat. 
– Det är klart och truppen fick informationen i samband med onsdagsträningen, säger FBSK:s Henrik Blomberg. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

För en dryg vecka sedan rapporterade Dagens Vimmerby om att division 6-laget Frödinge/Brantestad förde diskussioner med två potentiella tränare och hade träffat tidigare Vimmerby IF-ledaren Johan Bengtsson och Senad Berisha, med ett förflutet som både spelare och ledare i lokalfotbollen. 

Nu står det klart att den rutinerade duon kommer träna laget tillsammans under 2022, något som de bekräftar för Vimmerby Tidning. 

– Det är klart att de kommer träna oss under årets säsong. På måndag kommer de ut för att hålla i den första träningen. Jag var inte med på första mötet för en vecka sedan men jag fick information om att parterna gillade varandra. Johan och Senad ville efter några dagar ha ett möte till och sa att de var intresserade. Vi är supernöjda med lösningen, säger FBSK:s Henrik Blomberg. 

"Nytändning i truppen"

Den lokala klubbens tränarjakt har pågått i flera månader och parterna kom överens innan onsdagens träning. Johan och Senad får delat ansvar med Dick Johansson som assisterande tränare och Niklas Gustavsson som lagledare. 

– Vi hade ett möte innan träningen där vi kom överens. Vi har inte gått in så mycket på detaljerna vad gäller uppdelning. Senad har varit i klubben tidigare och kommer gissningsvis vara huvudtränare. Med tanke på hans familjesituation kan det hända att Johan är mer fysiskt närvarande på träningarna, säger han. 

Vad säger du om tränarlösningen?

– Det känns jättebra. Vi var nöjda med Senad senast han var i föreningen och Johan har gett ett bra intryck så det känns spännande med en ny röst. Båda två har mycket kompetens och grabbarna ser positivt på tränarlösningen. Det blir en nytändning i truppen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: