Annons:

Sök

Annons:

Beslut om avbruten match dröjer – tävlingskommittén har kopplats in

Förbundets disciplinnämnd har inte fattat något beslut om den avbrutna matchen mellan Vimmerby och Tenhult i herrfyran. Foto: Pixabay

Beslut om avbruten match dröjer – tävlingskommittén har kopplats in

Det är fortfarande oklart vad som händer med den avbrutna division 4-matchen mellan Vimmerby IF och Tenhults IF. 
– Ärendet är bordlagt tills vidare och beslut fattas förmodligen senare i veckan, säger Magnus Appelberg, ordförande i Smålands fotbollsförbunds disciplinnämnd.

Annons:

Matchen mellan Vimmerby IF och Tenhults IF på Arena Ceos spelades aldrig klart. En spelare i gästande Tenhult, Angelo Deumaga, stormade av planen och matchen pågick i ytterligare några minuter innan bortalaget bestämde sig för att gå av planen och inte komma tillbaka.  

Berörd spelare i Tenhult anklagade en VIF-spelare för att uttryckt sig rasistiskt mot honom. 

Smålands Fotbollförbunds disciplinnämnd hade sitt sammanträde på onsdagen och fattade inget beslut just i dag. Ärendet är bordlagt tills vidare och beslut kommer förmodligen tas senare i veckan, enligt Magnus Appelberg. 

– Ärendet är bordlagt. Det ligger på disciplinnämnden att ta beslutet men de vill ha fler som läser på och kommer med inspel så de har kopplat in Svenska fotbollförbundets tävlingskommitté, säger Mats Larlind, tävlingsansvarig på Smålands Fotbollförbund. 

Disciplinnämnden har sina beslutsmöten varje onsdag men det kan komma ett tidigare beslut i frågan.  

– Det kan bli nästa onsdag som det formellt tas ett beslut men det är dumt att vänta så länge om man anser att man har kommit fram till en konsensus och tycker att ”så här ska det vara”. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: