Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Byter klubb i samma serie – mitt under säsong:

Dzenan Hrnic har gjort sin sista match i Djursdala SK-tröjan, i alla fall för den här gången. Ny klubbadress är konkurrenten Gullringens GoIF. Foto: Jakob Karlsson

Byter klubb i samma serie – mitt under säsong: "Kunde inte säga nej"

Gullringens GoIF visade mot slutet av vårsäsongen intresse för seriekonkurrenten Djursdala SK:s försvarsspelare Dzenan Hrnic. Nu är övergången ett faktum. 

– När jag fick denna chans så kunde jag inte säga nej, säger Dzenan Hrnic i en intervju med Dagens Vimmerby. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Gullringens GoIF fortsätter att förstärka sin division 4-trupp. Föreningens senaste nyförvärv är Dzenan Hrnic, 27-årig försvarsspelare som har representerat årets seriekonkurrent Djursdala SK i flera säsonger. 

"Blev såklart 

Det var på fredagskvällen som Gullringen släppte nyheten om att Dzenan Hrnic är klar för gulsvart. Det var nämligen Gullringen som tog kontakt med honom mot slutet av vårsäsongen. 

– När jag hörde intresset så blev jag såklart intresserad. Det är en toppklubb som vill uppåt och jag vill vara med på den resan. De är proffsigare med allting och konkurrenssituationen i Gullringen är bra. Det är inget mot DSK där jag har trivts jättebra. Jag var inne på min sjätte säsong i Djursdala men kunde inte tacka nej till Gullringen, säger Dzenan Hrnic. 

Hur ska det bli att dra på sig Gullringens tröja i höst?

– Spännande, kul och utmanande. Allt är hårdare och tuffare och konkurrens är nyttigt. Det gäller att hela tiden ge 110 procent och kriga så jag ser fram emot att komma igång med dem. Jag vill utvecklas mer som fotbollsspelare och det känner jag att jag kan göra i Gullringen, säger Dzenan Hrnic. 

"Stort tack till DSK"

Djursdala SK väljer att släppa sin nyckelspelare mitt under pågående säsong. Det är huvudpersonen tacksam för. 

– Jag trodde inte det från början faktiskt med tanke på att jag har varit ordinarie. Jag måste ändå säga att de har varit väldigt tillmötesgående. Jag vill rikta ett stort tack till DSK. 

Var det givet för dig att lämna Djursdala så här mitt under säsong? 

– Både ja och nej, men när jag fick denna chans så kunde jag inte säga nej. Det känns ändå bra. Jag ställde upp och spelade vårsäsongen ut med Djursdala och fick sedan grönt ljus att gå till Gullringen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: