Annons:

Sök

Annons:

Storebros nyckelspelare klar för division 4-lag

Anton Palmér lämnar Storebro IF för spel i Gullringens GoIF. Foto: Ossian Mathiasson

Storebros nyckelspelare klar för division 4-lag

Gullringens GoIF har gjort klart med ett nyförvärv. Anton Palmer återvänder till gulsvart efter tre säsonger i Storebro IF. 
– Jag upplever själv att jag kommer till mer rätt i division 4 än i division 5, säger han om sitt beslut. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

36-årige Anton Palmér har ett långt förflutet i Gullringens GoIF då han representerade klubben mellan 2012 och 2019 för att sedan gå till Storebro IF. Nu återvänder den allrounde spelaren till Gullringen. 

– Jag har äntligen kommit till ett beslut. Jag känner en stark motivation och vill spela på en högre nivå igen. Jag trivdes väldigt bra i Gullringen under min förra sejour och jag känner att jag inte har så många chanser kvar för att spela högre upp. Nu passar det bra. Gullringen har en ung, spännande trupp och jag är imponerad av väldigt många spelare, framför allt de yngre killarna med tanke på vilka steg de har tagit i allt. De är starka i närkamperna och lugna med bollen. Det är också positivt att de har behållit hela stommen från förra året, säger Anton Palmér. 

"Tror på oss ganska hårt"

Storebro IF har tappat flera nyckelspelare efter säsongens slut och nu drabbas division 5-laget av ytterligare ett tungt avbräck. 

– Det var ett jättesvårt beslut. Jag har vridit och vänt på mitt beslut i två-tre månader och haft en dialog med Storebro om att jag går i de här tankarna. Jag har valt att avvakta mest för att jag verkligen känner mig i trygg i beslutet. Nu känns det bra att jag har fattat mitt beslut, säger Anton Palmér. 

Gullringens målsättning är att ta klivet upp i division 3. 

– Jag tror på oss ganska hårt. Min ambition är att vinna varje match och ta klivet upp i division 3. Sedan är det viktigt att man fortsätter vårda de unga, lovande spelarna så det blir en bra mix. Det känns som att det finns något bra på gång i Gullringen och alla är engagerade och schyssta. 

Vad säger du om Gullringens trupp?

– Jag tycker att vi har en tillräckligt bra och bred trupp för att vara med i toppen av division 4. Det är viktigt att vi håller oss skadefria på många tongivande spelare. Det är sådant som avgör serier i dag. Karlo (Goranci) är ett tungt tapp, men Gullringen har fått in duktiga spelare. Axel (Hoppe Adolfsén) och Arbnor (Mataj) är två spelare som kan sticka ut som utropstecken och göra bra ifrån sig i fyran. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: