Annons:

Sök

Annons:

Storebro och HFK kryssade på blåsigt Ceos: ”En lärdom”

Sebasthian Svenssons Hultsfred kryssade mot Storebro.

Storebro och HFK kryssade på blåsigt Ceos: ”En lärdom”

Trots ett stort spelövertag lyckades inte division fyra-laget Hultsfreds FK manövrera ut division fem-laget Storebro IF på ett blåsigt Ceosvallen i Vimmerby.

– Jag hade räknat med att det skulle bli rätt stora siffror. Tyvärr var vi inte riktigt påkopplade och då blir det så här, säger HFK-tränaren Sebasthian Svensson efter 1-1-matchen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Hultsfred var såklart storfavorit att vinna dagens träningsmatch, men ett defensivt spelande Storebro lyckades få med sig 1-1.

Emmanuel Mungutu gav Storebro ledningen i inledningen av den andra halvleken. Direkt efter avspark kvitterade HFK genom sin notoriske målskytt ”Keko”, Diego Nicolas Toribio Urrutia.

”Rannsaka oss själva”

Sett till det stora spelövertaget borde Hultsfred ha fått med sig en seger i en match som knappast gav några svar inför fortsättningen.

– Det blev inte mycket till fotboll kan man säga. Det var extremt blåsigt och det gick knappt att hålla bollen på marken innan vinden tog den. Samtidigt var det lika för båda lagen och Storebro är säkert rätt nöjda med resultatet, säger Sebasthian Svensson.

HFK-tränaren var inte särskilt nöjd, men tog ändå det oavgjorda resultatet med ro.

– På ett sätt är det bra att tappa lite i träningsmatcherna. En sån här insats betyder att vi behöver rannsaka oss själva och förhoppningsvis gör det att vi gör en bättre match nästa helg. Förhoppningsvis blir det en lärdom, det kommer alltid en ny match.

Tränar vidare i tältet

Svensson har en förhoppning om att HFK snart kan börja träna på stor plan.

– Vi har inte varit på stor plan och tränat en enda gång hittills utan har kört på i tältet i Hultsfred. Tekniskt tror jag att det gynnar oss på sikt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: