Annons:

Sök

Annons:

Slitvargen ser ut att missa hela säsongen:

Anton Palmér lämnade Storebro och återvände till Gullringen. Men han har inte synts mycket i den gulsvarta dressen. Nu kan han tvingas till operation. Foto: Arkivbild

Slitvargen ser ut att missa hela säsongen: "Måste lyssna"

Slitvargen Anton Palmér skulle göra en "sista" satsning i Gullringens GoIF. Men hittills har han inte synts mycket – och nu ser det ut som att hela säsongen är körd.
– Jag måste göra en åtgärd. Jag har gått med det här i fyra månader, säger han.

Annons:

Anton Palmér har hunnit bli 36 år gammal. Efter den gångna säsongen valde han att lämna division 5-klubben Storebro IF för en ny satsning i division 4-laget Gullringens GoIF. 

En utmaning han verkligen såg fram emot. Men det har inte blivit mycket spel i den gulsvarta tröjan.

– Jag fastnade i konstgränset i slutet av januari i samband med en närkamp. Det gjorde otroligt ont och jag trodde att det var en fotledsskada. Det har varit några turer efter, men ingen har riktat vetat vad det är, berättar Anton Palmér. 

Nu har det dock kommit ett besked.

– Det verkar vara en skelettskada. Det har gjorts en magnetkameraundersökning och jag har fått brevet från ortopeden nu. Jag kommer inte få träna på några månader.

Kan behöva opereras

Dessutom finns risken att Palmér, som så sent som för en dryg vecka sedan gjorde ett försök att spela med Gullringens B-lag, tvingas till operation. 

– Det kändes väldigt dumt efteråt, inte minst med tanke på att ortopeden meddelat jag inte ska göra några moment där jag får ont. Jag känner ju av det hela tiden, men tycker det är så roligt. 

Kommer det bli operation?

– Det verkar så eftersom det är en skelettskada. Jag har fått en remiss och ska träffa en kirurg, så då ska vi diskutera hur vi ska gå vidare. Jag måste lyssna, för det finns såklart risker med det, men jag kan inte ha det så här heller. Jag har ont till och från och har gått med det här i fyra månader. Någon åtgärd måste till.

"Inte hela världen för mig"

Anton Palmér var annars väldigt sugen på att återvända till spel något högre upp den här säsongen.

– Jag var jäkligt taggad och det kändes bra i kroppen. Jag var pigg och längtade hela tiden efter att träna fotboll. Jag har fortfarande den där glöden, så därför är det tråkigt att det blev så här. Samtidigt är jag glad att det inte drabbar någon som är 20 år. För mig som har familj och barn är det ju inte hela världen.

Har du något hopp om spel?

– Hoppas gör man ju, men räknar inte med det. Det vore kul att komma tillbaka i slutet av september om det finns något att spela om och det tror jag att det kommer göra.

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: