Annons:

Sök

Annons:

Gullringen förstärker med försvarare inför säsongsavslutningen

Gullringens GoIF värvar Hampus Härnström från division 3-jumbon Kisa BK, ett lag som är så gott som klart för nedflyttning till division 4. Foto: Simon Henriksson

Gullringen förstärker med försvarare inför säsongsavslutningen

Gullringens GoIF slåss i toppen av division 4 – och passar på att förstärka truppen inför säsongsavslutningen. Hampus Härnström ansluter från division 3-jumbon Kisa BK. 
– Det är en defensiv spelare, säger Gullringens huvudtränare Patrik Wärnehall.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Trots att Gullringens GoIF åkte på ett jobbigt poängtapp i helgens hemmamatch mot bottenlaget Tenhults IF finns chansen till division 3-uppflyttning. Gullringen har fyra poäng upp till ettan IK Vista, som har förlorat två raka matcher, och lika många poäng som tvåan tillika fredagens motståndare Tranås FF. 

Gullringen rustar upp truppen inför säsongsavslutningen och värvar Hampus Härnström från division 3-jumbon Kisa BK. Han har inte funnits med i Kisas matchtrupp efter sommaruppehållet. 

– Det stämmer, säger Patrik Wärnehall, tränare i Gullringens GoIF. 

Vad är förklaringen till att han kommer till er?

– Det är på hans initiativ då han tog kontakt med oss och frågade om han fick komma och träna. Han har fått vara med och träna ett tag och vi har kommit fram till att han ska spela med oss framöver, säger Patrik Wärnehall. 

Spelklar på fredag

Hampus Härnström har faktiskt spelat i Gullringen tidigare. Han lämnade Kisa BK till förmån för Gullringens GoIF inför säsongen 2020 innan han ångrade sig och gick tillbaka till moderklubben under våren 2020.

Nu är försvarsspelaren tillbaka för att hjälpa Gullringen i jakten på division 3-avancemang. Han presenterades på kvällens träning på Gullemon. 

Han är spelklar på fredag och därmed uttagningsbar till toppmötet mot Tranås FF. 

– Det återstår att se vad som händer, men det finns stora möjligheter att han är med i truppen på fredag, säger Wärnehall. 

Det är en försvarsstark spelare som Gullringen plockar in i truppen. 

– Det är en rejäl spelare som är stor och stark och har bra tillslag. Han gillar att snacka och styra folk ute på planen, säger Wärnehall och fortsätter: 

– Det är alltid skönt att få mer bredd i truppen. Man vet inte vad som händer med skador och avstängningar så det är inte helt fel att få in mer bredd. 

Har ni mer på gång innan transferfönstret stänger i månadsskiftet?

– Det vet man aldrig. 

Fortsättning i samarbetsklubben

Tanken är att Herman Lynbech och Hugo Johansson ska vara fortsatt utlånade till samarbetsklubben Djursdala SK i division 5. 

En spelare som har saknats i Gullringens senaste matcher är mittfältaren Arbnor Mataj. 

– Han har inte tränat med oss sedan sommaruppehållet och jag vet inte varför om jag ska vara ärlig. Vi har inte lagt så mycket energi på honom. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: