Annons:

Sök

Annons:

Wärnehall lägger locket på:

Gullringens Patrik Wärnehall lägger locket på kring Albin Gustafssons framtid. Foto: Simon Henriksson

Wärnehall lägger locket på: "Lovat Albin det"

Det tycks finnas ett ömsesidigt intresse mellan Albin Gustafsson och Vimmerby IF att Gullringens nyckelspelare ska lira där kommande säsong. Bekymret? Han sitter på gällande kontrakt med sin moderklubb. 

Annons:

Igår blev det känt för allmänheten att Albin Gustafsson är högaktuell för en övergång till Vimmerby IF. 22-åringen, som tidigare synts till på träningar med kommunrivalen, har uppgett att han är beredd att göra en flytt.

Samtidigt sitter VIF och Gullringen nu i diskussioner kring en eventuell övergång.

”Det verkar gå framåt i diskussionerna, men jag har inte tagit del av dem. Jag har sagt att jag är sugen på att testa spel i division tre”, säger Albin Gustafsson till VT. 

David Lindgren, verksamhetsansvarig i VIF, bekräftade samtalen och sa att han var hoppfull kring en lösning i närtid. HÄR kan du läsa hur Vimmerby IF:s David Lindgren tänker kring situationen. 

Men Gustafsson är bunden till sitt kontrakt i moderklubben och det är förstås Gullringen som därmed äger frågan. Men Patrik Wärnehall, herransvarig i klubben, är förtegen.

– Av respekt för Albin har jag inget att säga. Han vill inte ha skriverier och jag har lovat honom det. Av respekt för honom har jag inget att säga, säger Wärnehall. 

Är ni beredda att släppa honom eller vill ni ha ersättning?

– Jag svarar samma sak på alla frågor. Jag har inget att säga. Jag har lovat Albin det och då håller jag det. Om andra säger saker, så får det stå för dem. 

Ser du att det kan bli en lösning?

– Du får samma svar där. Det blir en tråkig intervju, men Albin har velat det och då går jag på den linjen.

Klubbarna ska, enligt Lindgren, snart mötas igen för att fortsätta diskussionen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: