Annons:

Sök

Annons:

Avslöjandet bekräftat - Gullringen värvar från HFK

Gullringens GoIF har nu offentliggjort värvningen av Emil Tapper från Hultsfreds FK.

Avslöjandet bekräftat - Gullringen värvar från HFK

Igår kunde vår tidning avslöja att Emil Tapper lämnar Hultsfreds FK för spel i Gullringens GoIF. På lördagsförmiddagen bekräftas övergången av Gullringen.

"Han är en modern ytterback som gärna följer med upp i anfallen", skriver klubben på sin hemsida.

Annons:

Gullringens GoIF har en fin frimånad bakom sig. På plussidan finns Rasmus Samuelsson (Hultsfreds FK), Gustavo Borges (Kisa BK), Walid Hassan (IFK Tuna), Karlo Goranci (Vimmerby IF) och nu alltså även Emil Tapper. Lägg därtill att GoIF har hämtat hem Herman Lynbech och Hugo Johansson efter deras utlåning till Djursdala SK. På förlustkontot finns än så länge endast Marcus Oscarsson Johansson, som lämnat för Horn/Hycklinge IF.

Igår kunde DV/DH avslöja Emil Tappers övergång och nu har också Gullringen offentliggjort att den 19-årige försvarsspelaren är klar.

"Emil som var ordinarie i det Hultsfred som vi mötte i år i fyran och därmed samlat på sig en hel del erfarenhet av seniorspel. Emil är en spelartyp som passar bäst på kanten och har mestadels spelat ytterback i HFK. Han är en modern ytterback som gärna följer med upp i anfallen vilket passar bra in i vårt spelsätt. Han är även en kvick, teknisk spelare med rätt attityd och inställning", skriver Gullringen på sin hemsida.

Emil Tapper kommenterar klubbytet så här:

"Det som fick mig att välja Gullringen är att jag fått en väldigt bra känsla på träningar av både spelare och ledare. Det är också ett lag med bra kvalitet som har alla möjligheter till avancemang till division 3, vilket är en resa som jag vill vara med på".

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: