Annons:

Sök

Annons:

Talangfull VIF-spelare uttagen till regionalt läger

Vimmerby IF-forwarden Vera Andersson är uttagen till regionalt läger för F16-spelare i Eskilstuna i mars. Foto: Ossian Mathiasson

Talangfull VIF-spelare uttagen till regionalt läger

16-åriga Vimmerby IF-forwarden Vera Andersson är uttagen till regionalt läger för F16-spelare. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Sedan hösten 2018 har Svenska Fotbollförbundet arrangerat regionala läger på olika platser i landet. Spelare nomineras till lägren av förbundets nationella fotbollsutbildare och antalet grundar sig i antalet licensierade spelare varje distrikt har.

”Syftet med regionala lägren är att fler ska ges möjlighet till en likvärdig utbildning som landslagsspelarna och är ett komplement till distriktens och föreningarnas spelarutbildningsverksamhet”, skriver SvFF på sin hemsida. 

Innehåll på lägren är träningar, fotbollsteori och olika föreläsningar som till exempel fotbollsfysiologi, idrottspsykologi, kost och antidoping. Det ges också tid till vila dagtid och skolarbete.

Vimmerby IF:s talangfulla forward Vera Andersson är uttagen till lägret som hålls i Eskilstuna 11–14 mars.

Spelare från Dalarna, Småland, Stockholm, Södermanland, Värmland, Västmanland, Örebro och Östergötland beger sig till Eskilstuna. Det arrangeras liknande läger i Uppsala och Vänersborg under samma period. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: