Annons:

Sök

Annons:

Målkalas mot DSK inledde Hultsfreds 50-årsfirande

Rigon Thaqi gjorde en vass insats på Hultsfreds mittfält. Arkivbild. Foto: Simon Henriksson

Målkalas mot DSK inledde Hultsfreds 50-årsfirande

Imorgon firar Hultsfreds FK 50 år med en mängd olika aktiviteter. Förfesten mot Djursdala SK blev fartfylld med hela sex mål. Lagen gjorde lika många vardera och matchen slutade därmed 3-3.

Annons:

Hultsfred inledde piggt och svarade för en gedigen första halvlek. Man såg ut att gå till pausvila med 3-1, men DSK kvitterade precis i slutskedet. Ett jobbigt mål för hemmalaget som tappade mark efter paus. Djursdala kvitterade med en halvtimme kvar att spela och lagen fick nöja sig med en poäng vardera.

– Det känns lite bittert, det är bra med en poäng men det känns mer som att vi förlorar två. Det är en skaplig match och vi är nära den nivå jag vet att vi besitter. Det är lite för enkla mål vi släpper in, där vi tappar närkampsspelet och är lite för orutinerade och snälla. 3-2-målet i slutet av första var riktigt surt, annars står vi upp bra och grabbarna vill gå för fyran. Charlie (Olsson, red. anm.) fick kliva av och fick rulla på mycket folk i slutet, säger hemmacoachen Anders Larsson.

 Sex olika målskyttar

Djursdalas dito David Henriksson kände inte igen sitt lag, som tycks vara flera snäpp vassare hemma på Dalavallen.

– Jag är besviken faktiskt, många måste kavla upp ärmarna lite, det funkar inte att vi har tre-fyra spelare som inte är på plats. Man måste alltid ge järnet. Förra veckan kuggade allt i, idag är det inte så mycket som gör det. Jag är besviken på många saker och vi kliver inte dit riktigt heller. Att vi hämtar upp 3-1 är starkt, men så ska det inte bli från start.

Yassin Jalil Kader, Charlie Olsson och Adam Kennmark gjorde hemmalagets mål medan Simon Henriksson, Ludvig Lundqvist och Anton Palmér nätade för DSK.

Linus Palmér Hård i målet och mittfältaren Isack Thuresson framhålls i Djursdala medan Hultsfreds mittfält med Rigon Thaqi, Adrijan Shaljani och Farouk Alaloush stack ut i HFK.

Imorgon bjuder HFK in till en heldag på Knektavallen och i parken där man firar sitt 50-årsjubileum.  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: