Annons:

Sök

Annons:

Gullringen föll igen mot skräckmotståndet

Melker Johansson gjorde en fin insats för Gullringen i förlustmatchen mot Assyriska. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen föll igen mot skräckmotståndet

0-9 på bortaplan in våras. 1-4 på Gullemon ikväll. Gullringen kan åtminstone glädjas åt att man inte behöver möta Assyriska fler gånger i år.
– Det är ett fruktansvärt bra lag vi möter, säger tränaren Daniel Wernersson.

Annons:

Assyriska dominerade första halvlek fullständigt och hade 0-2 redan efter elva minuter. Ledningen kunde ha varit större i paus, men Petter Gustafsson i målet stod för en imponerande insats.

I andra kom Gullringen ihop mer som lag och reducerade tidigt genom Rasmus Bexell. Bara tio minuter senare var matchen likväl avgjord. Då hade Assyriska petat in både 1-3 och 1-4.

– Det är bara att gilla läget känner jag. Deras rörelsemönster är helt enormt och de har ett tugg och bolltempo som är svårt att hänga med i. Det är bara så det är, de är duktiga på det de gör, säger Wernersson som var nöjd med insatsen efter paus.

– De har väldigt mycket boll, vi är inte riktigt där i första, vi jobbar mycket en och en och ger dem mycket tid med bollen. Andra halvlek är mycket bättre.

Hur ska man göra mot den här typen av motstånd?

– Det är bara att försöka stå rätt i positionsspelet och hålla det tajt, men det går så snabbt att de hittar in i ytorna ändå. I andra gör vi ändå en bra match av det.

Utöver Gustafsson plussas även Alexander Svartz och Melker Johansson. 

Tabellen finns här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: