Överum tog andra raka i cupen – förlust för DSK

Linus Kasselstrand gjorde mål när Överum besegrade DSK. Foto: Linus Johansson/Arkiv

Överum plockade andra raka segern i Toyota Cup idag. Djursdala besegrades med 2-1 – trots att Överum fick en man utvisad efter en halvtimme.

Överumsspelaren fick sitt andra gula redan efter en halvtimme. Trots det höll Överum uppe spelet riktigt bra mot Djursdala och lyckades vinna matchen med 2-1. I paus var ställningen 0-0.

– Vi gör en bra match och börjar väldigt bra, sedan får vi en utvisning efter 28 minuter och då blir det lite ställningskrig. I andra krigar vi på och vinner välförtjänt. De gick ned lite i tempo efter utvisningen, säger Överums Tobias Peterson.

Kevin Olén och Linus Kasselstrand (straff) såg till att Överum gick upp till 2-0 innan Ricky Gustavsson reducerade för DSK (även det på straff) med fem minuter kvar.

Hela Överum får beröm, men extra plus till mittfältskämpen Linus Kasselstrand. I ett vingklippt DSK, som hade fått en mängd återbud inför matchen, berömdes Michael Karlsson, Alexander Sandberg och Lucas Fridell.