Annons:

Sök

Annons:

FEM SNABBA INFÖR KM: ”Vi ska försvara titeln”

Vimmerby IF vann KM i futsal förra året och siktar på en ny titel. Foto: Linus Johansson/Arkiv

FEM SNABBA INFÖR KM: ”Vi ska försvara titeln”

Vimmerby IF vann kommunmästerskapet i futsal i fjol. Nye tränaren Johan Karlsson Törndahl går in med målsättningen att VIF ska försvara sin titel i årets turnering. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Hur är ditt lags form?

– Våra inomhusträningar inför KM har sett bra ut med bra uppslutning och intensitet. Det var svårt att ta ut en trupp. Markus Ahl, Simon Sandholm och Tage Falk är inte med.

Vad är er målsättning i KM?

– Vi ska försvara titeln, det är vad vi har pratat om. Det handlar om att vinna varje match och gör vi det så vinner vi KM. Vi har en trupp med en bra blandning av gammalt och ungt. Det är många unga killar som har visat framfötterna inomhus och kan överraska.

Vilka går vidare från gruppen?

– Det gör vi och Tuna, det är det enda jag kan säga. Jag har sett Tuna ett par gånger inomhus och det är ett erkänt duktigt futsalgäng. Gör vi det vi ska så ska vi vinna de här matcherna.

Vilka vinner KM?

– Vimmerby IF, jag måste säga det. Jag tycker att det känns bra men det finns många bra lag, framför allt Gullringen och Tuna. Det finns lag som kan slå oss men jag hoppas att vi kan genomföra KM på ett bra sätt.

Vilka spelare ska man hålla koll på i ditt lag?

– Simon Larsson är en av de klokaste och bästa spelarna som vi har i Vimmerbytrakten, han har verkligen stuckit ut under min första tid i VIF. Thuresson (Rickard) är alltid rolig att titta på inomhus, han är duktig på att låsa boll och det går inte att ta bollen ifrån honom. Gunnarsson (Niklas) kan också hitta på lite vad som helst. 

Vimmerby tillhör grupp B där även Boston, Tuna och Frödinge/Brantestad ingår. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: