Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Mittfältaren väljer bort Tuna – klar för division 1-klubb

Habib Askar har gjort sitt val och kommer spela för Oskarshamns AIK under 2020. Foto: Ossian Mathiasson

Mittfältaren väljer bort Tuna – klar för division 1-klubb

IFK Tuna kan sluta hoppas. Habib Askar har gjort sitt val och kommer spela för Oskarshamns AIK i division 1 kommande säsong. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Habib Askar har funnits på IFK Tunas önskelista till kommande säsong och gjorde ett bra intryck under sitt provspel under hösten. 

När Dagens Vimmerby pratade med den tekniske mittfältaren i början av januari sa han att det stod mellan Oskarshamns AIK och IFK Tuna.

"Att spela i division 1 med Oskarshamn är en bra chans men vi får se vad som händer. Jag ska träna med OAIK ett tag till, sedan kommer jag bestämma mig", sa Askar till vår tidning då. 

"Bättre att spela i division 1"

Nu har 21-årige Askar skrivit på ett kontrakt med Oskarshamns AIK, som sträcker sig över de två kommande säsongerna. Han har vid flera tillfällen testat sina vingar i OAIK under de senaste åren och har i inledningen på försäsongen funnits med i träning och spel.

"Med sin irrationella spelstil tror vi att Habib har stor potential att ta nästa steg i sin fotbollsutveckling. Vi är glada att Askar väljer att göra det tillsammans med OAIK", skriver OAIK på sin hemsida. 

Habib Askar berättar att OAIK har varit hans förstaval den senaste tiden. 

– För min framtid är det bättre att spela i division 1 än i division 4. OAIK har ett bra lag med bra spelare så jag tror att det kommer gå bra, säger Habib Askar. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: