Annons:

Sök

Annons:

Ytterligare spelare kan lämna division 4-klubben: ”De vet om det”

Simon Sandholm ser ut att ha gjort sitt i Vimmerby IF och är nära en övergång till Åtvidabergs FF. Foto: Ossian Mathiasson

Ytterligare spelare kan lämna division 4-klubben: ”De vet om det”

Amel Komina lämnade Vimmerby IF i januari. Mohammad Jafr har planer på att flytta härifrån. Nu berättar Vimmerby Tidning att även Simon Sandholm är på väg bort. 

Annons:

Vimmerby IF har tappat några tunga pjäser i form av Jonathan Fält-Öhr och Amel Komina och kan bli av med Mohammad Jafr. Dessutom kan ytterligare en av de mest tongivande spelarna komma att lämna laget inför kommande division 4-säsong. 

Anfallaren Simon Sandholm har nämligen varit och tränat med division 2-laget Åtvidabergs FF och det ska finnas ett ömsesidigt intresse från båda håll, något som Vimmerby Tidning var först med att rapportera om. 

”Jag har tränat med ÅFF när vi inte haft träningar med Vimmerby. Viljan är att gå till ÅFF, både från mitt och deras håll”, säger Simon Sandholm till Vimmerby Tidning. 

Han berättar även att en övergång till den klassiska klubben är nära och att det är något som hans nuvarande klubb Vimmerby IF känner till. 

”Vimmerby vet om det och det är ingen hemlighet att jag vill uppåt. Men inget är 100 procent klart än. Det är lite detaljer kvar som ska lösas eftersom jag fortfarande har kontrakt med VIF”, säger han till VT. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: