Annons:

Sök

Annons:

Gullringen ångar på – nyförvärvet tremålsskytt i afton

Erik Ståhlgren svarade för tre mål när Gullringen slog Bäckseda med 4–0. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen ångar på – nyförvärvet tremålsskytt i afton

Gullringens GoIF har fått en exemplarisk start med två raka segrar. Erik Ståhlgren blev tremålsskytt i 4–0-segern mot Bäckseda IF på Gullemon. 
– Det var här vi skulle göra med två raka segrar, säger tränaren Daniel Ohlsson. 

Annons:

Gullringen gjorde processen kort med IFK Västervik i premiären och vann med 4–0. I hemmapremiären mot Bäckseda IF kom andra raka trepoängaren med samma segersiffror. 

– Det är två lag som vi ska slå men det måste göras också. Vi gör väl inte världens bästa prestation men jag ska inte klaga för mycket. Vi har två segrar och 8–0 i målskillnad på två matcher, säger tränaren Daniel Ohlsson. 

Tre mål av Ståhlgren

Efter en relativt avslagen och tam första halvlek samlade Daniel Ohlsson sitt manskap i klubbstugan för att väcka sitt lag. Snacket gav effekt – och efter paus var det inget snack om saken. 

– Jag var inte nöjd i halvtid, vi gjorde väldigt simpla misstag och var rätt så stissiga och uppstressade, säger Ohlsson. 

Gullringen hade dock med sig en 1–0-ledning från första halvlek och fyllde på med 2–0 i 53:e minuten och 3–0 fem minuter senare. Samtliga mål svarade Erik Ståhlgren, nyförvärvet från division 3-laget Högsby IK, för. Haris Dreco satte avgörande 4–0 i 78:e minuten. 

– Jag tycker att vi gick ut i andra halvlek och knöt näven. Vissa perioder visade vi upp ett bländande spel och det syns att vi har klass bakom det vi gör. Då hängde inte Bäckseda med och det kändes som att de gav upp efter vårt 2–0-mål, säger han. 

"Bara vinster som räknas"

Erik Ståhlgren gjorde ledningsmålet i premiären mot IFK Västervik och blev hattrickgörare i kvällens hemmapremiär. Man kan lugnt säga att han har fått en ypperlig start i sin nya klubb – fyra mål på två seriematcher. 

– Han gör en stabil match och är en riktig måltjuv. Han hade bud på ytterligare ett mål men då sköt han i burgaveln. Han har hittat sin roll i laget och jag ser honom som en stark djupledsspelare med sin kvickhet och explosivitet. 

Två matcher och två segrar, vad säger du om starten?

– I en sådan här kort serie över elva matcher är det bara vinster som räknas, sedan är det plus i kanten om man gör det snyggt. Nu sätter vi press på de andra lagen. 

Klart bäst i Gullringen var Erik Ståhlgren och Marcin Muszka, som gjorde en viktig räddning vid ställningen 0–0 i första halvlek. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: