Annons:

Sök

Annons:

Veteranen gjorde avgörande räddningar: ”Skönt att förstöra för VIF”

Tobias Carlsson släppte bara en boll förbi sig i derbyt mot Vimmerby IF. Foto: Ossian Mathiasson

Veteranen gjorde avgörande räddningar: ”Skönt att förstöra för VIF”

Gullringens GoIF tog en poäng i derbyt mot Vimmerby IF. Målvaktsveteranen Tobias Carlsson kastades in mellan stolparna och gjorde avgörande räddningar. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Med Marcin Muszka skadad och John Nilsson sjuk fick rutinerade Tobias Carlsson, 43, ta på sig målvaktshandskarna igen efter inhoppet i senaste matchen mot Hvetlanda GIF. 

Han gjorde en mycket bra insats och släppte bara en boll förbi sig, nämligen Rickard Thuressons straffmål i mitten av andra halvlek. I både första och andra halvlek gjorde Carlsson viktiga benparader och såg till att Gullringen tog en poäng i derbyt mot Vimmerby IF. 

– Med tanke på förutsättningarna var det helt okej. Det var inte så mycket att göra på straffen, jag valde fel hörn, säger Tobias Carlsson. 

Vad säger du om dina två avgörande benparader?

– Man hinner inte tänka så mycket men det känns skönt att vi förstörde lite för Vimmerby. Straffen kan jag inte ta och i övrigt var det lite darrigt men det räckte ändå.

"Rätt tråkig match"

För första gången sedan 2009 möttes Vimmerby IF och Gullringens GoIF i seriesammanhang. Det blev ingen höjdarmatch i hällregnet på Arena Ceos. 

– Det var en rätt tråkig match. Vädret bjöd inte in till att spela fotboll för varken Vimmerby eller oss. Jag misstänker att det inte var någon rolig match att titta på. 

Efter att ha förlorat tre raka matcher tog Gullringen en poäng i derbyt, mycket tack vare Tobias Carlssons insats i målet. 

– Vi har inte tagit några poäng på sistone så det var en vändning. Det var extra skönt att förstöra lite för Vimmerby som får kämpa extra.

Var det givet för dig att ställa upp i dag?

– Man får ställa upp om man har tid. Det är som det är just nu med skador. Det är fortfarande roligt att spela. 

Blir det fler matcher för dig?

– Nu är det kanske slut för i år men jag vet inte. Vi får se om det behövs. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: