Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Mittbackar saknas - då gör han comeback i Gullringen

Johan Hermansson Likström är avstängd och missar Gullringens match mot Fågelfors. Foto: Linus Johansson

Mittbackar saknas - då gör han comeback i Gullringen

I vanlig ordning saknar Gullringen en del spelare till kvällens bortamatch mot Fågelfors. Då gör Tobias Carlsson A-lagscomeback - och kliver troligen in som mittback.
- Det är tanken, säger tränaren Peter Hellenstierna.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Tobias Carlsson var i många år en viktig pusselbit i Gullringens lagbygge. De senaste åren har det inte blivit någon större mängd fotboll för Carlsson - men i kväll är han tillbaka i startelvan i Gullringens A-lag. Den rutinerade allroundspelaren kliver troligen in från start som mittback. Anledningen är att bland annat Alexander Swartz (sjuk) och Johan Hermansson Liström (avstängd) saknas.

− Tanken är att han ska gå in från start som mittback. Han har spelat i de flesta U-lagsmatcherna och gjorde en stabil insats senast mot Vimmerby. Han är inte helt otränad även om han inte gjort så många träningar, säger Peter Hellenstierna.

Övriga spelare på Gullringens frånvarolista är Adrian Mathiasson (skadad) och Jesper Wärnehall (sjuk). Jämfört med förra matchen får gulsvart tillbaka Tom Polder, Rasmus Bexell och Dennis Isaksson.

Fylla på i anfallsspelet

Kvällens match är mycket viktig för båda lagen. Gullringen parkerar just nu på nedflyttningsplats och Fågelfors på den negativa kvalplatsen.

− Jag hoppas att vi kan få ihop det i kväll. Försvarsmässigt är jag inte ett dugg orolig, den biten sitter. I de senaste matcherna har vi dessutom vågat fylla på och gå med i anfallen och det ska vi fortsätta med.

Hur ser du på era chanser i kväll?

− Gör vi det vi ska så ska vi väl kunna vinna. Men vi får inte underskatta Fågelfors, säger Peter Hellenstierna.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: