Annons:

Sök

Annons:

Öste in mål i VIF – nu får anfallaren lämna Superettan-klubben

Simon Alexandersson får lämna Östers IF. Foto: Bildbyrån

Öste in mål i VIF – nu får anfallaren lämna Superettan-klubben

En av Vimmerby IF:s vassaste spelare på 2010-talet. Nu bryter förre VIF-anfallaren Simon Alexandersson och Östers IF kontraktet.

Annons:

Han gjorde 25 mål på två säsonger för Vimmerby IF 2014-2015. Därefter värvades Simon Alexandersson till Åtvidabergs FF. Under sin karriär har han också representerat bland annat AFC Eskilstuna i Allsvenskan samt IK Brage och Dalkurd i Superettan.

Efter en och en halv säsong i Östers IF står det nu klart att parterna bryter kontraktet. Det skriver Östers IF på sin hemsida. Även Marcus Astvald lämnar i samma veva.

– Vi har nått en uppgörelse med Marcus och Simon i samförstånd. Vi tackar dem för deras insatser i föreningen och önskar dem stort lycka till i framtiden. Vi gick in i säsongen med en stor trupp och har arbetat den senaste tiden på att få till en förändring. Dels för att skapa plats för våra egna akademispelare och dels för att eventuellt värva en mer etablerad spelare i sommarfönstret. Men skall det bli aktuellt skall det kännas helt rätt. Vi tror mycket på den trupp som vi har idag, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

Förra säsongen blev det fyra mål i Superettan för Alexandersson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: