Annons:

Sök

Annons:

VIBK-spelaren lägger av: ”Tappat motivationen fullständigt”

Anton Isaksson lägger innebandyklubban på hyllan. Foto: Linus Johansson

VIBK-spelaren lägger av: ”Tappat motivationen fullständigt”

Vimmerby IBK har tappat en handfull ordinarie spelare sedan förra säsongen. Nu står det klart att även Anton Isaksson försvinner. 21-åringen har beslutat sig för att lägga innebandyklubban på hyllan.
– Jag har tappat motivationen fullständigt, säger Anton Isaksson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Efter tre år på innebandygymnasiet i Linköping vände Anton Isaksson hem till Vimmerby och VIBK. Men mer än två säsonger blir det inte i moderklubben. 21 år ung har Isaksson beslutat sig för att lägga innebandyklubban på hyllan. VIBK-ledningen fick beskedet för ungefär en vecka sedan.

– Efter förra säsongen hade jag en sjukt hög motivation att fortsätta. Jag var så besviken över att vi inte gick upp i division ett. Men sen, jag vet inte, någonstans på vägen till den här försäsongen och säsongen så har jag tappat motivationen fullständigt, säger Anton Isaksson.

”Emot mina principer”

Isaksson har inte tränat en enda träning med laget sedan försäsongen startade.

– Och då tänker jag inte bara dyka upp och säga ”nu ska jag spela”. Det är helt emot mina principer. Visst skulle jag kunna träna hårt i ett par månader och sen komma in, men när jag inte har motivationen för det så känns det meningslöst.

Tror du att du kommer ta upp innebandykarriären igen?

– Det är svårt att säga. När jag var i Linköping kretsade allt kring innebandy. Jag kanske blev mätt på det där. Nu vill jag lägga tiden på den sociala biten istället. Jag är mer inne på att hitta vad jag vill plugga och hitta en passion där. Sen är det klart att jag kommer att sakna lagkamraterna och tugget i omklädningsrummet. Det kanske kan bli några träningar och någon match i B-laget i år. Men mer än så har jag inte motivation för just nu, säger Anton Isaksson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: