Annons:

Sök

Annons:

TRÄNARENS RASERI MOT DOMAREN:

VIBK-tränaren Micael Nilsson var rosenrasande efter kvällens match, bland annat efter en tackling på lagets stjärna Jonatan Green. Foto: Ossian Mathiasson

TRÄNARENS RASERI MOT DOMAREN: "SKULLE KUNNA SLÅ NÅGON PÅ KÄFTEN"

Vimmerby IBK föll med 2–3 i kvällens match mot Slätafly. Direkt efter slutsignalen var den nytillträdde tränaren Micael Nilsson rosenrasande på domarnas insats och kräver att förbundet drar in deras domarlicenser.
– Det är det sämsta jag har sett på jäkligt länge. Jag är så förbannad. Jag säger som "Foppa" (Peter Forsberg) sa, jag skulle kunna slå någon på käften, säger Micael Nilsson.

Annons:

Vimmerby IBK åkte på en mycket tung och svidande förlust i Torsås på fredagskvällen. Ett formstarkt Slätafly vann med 3–2 efter en match som bjöd på dramatik. 

Johan Carlsson (den äldre) reducerade till 2–3 med tre minuter kvar på matchklockan och VIBK hade vittring på poäng. 

"Deras domarkort ska ryka"

Mitt i Vimmerbys kvitteringsjakt drog man på sig en tvåminutersutvisning för felaktigt byte, något som fick bägaren att rinna över för VIBK-tränaren Micael Nilsson efter uddamålsförlusten. 

– Man är väl milt sagt frustrerad och mer därtill, säger Micael Nilsson direkt efter matchens slut. 

På vad?

– Det är två gula tomtar som har en visselpipa i munnen och som inte kan hantera sin uppgift. Det är nog det sämsta som jag har sett på en innebandyplan någonsin. Det är horribelt, det är bara att rycka korten för dem. Tyvärr så är det dem som förstör det hela. De gör ett kraftigt misstag och tar en felaktig utvisning i slutminuterna när vi jagar ett kvitteringsmål, säger Micael Nilsson och fortsätter:

– Deras domarkort ska ryka. Det är det sämsta jag har sett på jäkligt länge. Jag är så förbannad. Jag säger som Foppa sa, jag skulle kunna slå någon på käften. Så dåligt är det. 

Är det så illa?

– Ja, du kan stryka under det två gånger. Nog om deras insats, det var ingen insats. Jag ska se till att de aldrig mer dömer oss. Usch.

Det är alltså utvisningen för det felaktiga bytet som upprör dig?

– Det är deras största tavla. Vår spelare är på rätt sida och de dömer att vi har sex spelare på planen. Det är ett klockrent fel av domarna, säger han och pekar på flera andra missar under matchens gång. 

– De missade flera horribla grejer under matchens gång med tjuvknep och höga armbågar. Domarna är medvetna om situationerna men gör inget åt det. Jag är riktigt less på dem.

Vad är det för situationer?

– De armbågar ner ”Jonte” (Jonatan Green) så blodvite uppstår. Jack (Fridh) drog dem ned. Det är för många plumpar för att de ska få döma igen. Jag är så jävla lack, den skiten måste bort. Ryk pipan, korten och alltihop.

Kommer ni göra en anmälan mot domarna?

– Nej, nej. Det tjänar ingenting till. Just nu är jag så förbannad, de gör ett sånt jävla horribelt misstag. Fel kan alla göra, ingen är ofelbar. På det sättet och i det läget kan jag inte försvara. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: