Annons:

Sök

Annons:

Han lämnar Vimmerby IBK: ”Inte nöjd med speltiden”

Alexander Pettersson har bestämt sig för att lämna Vimmerby IBK. Foto: Linus Johansson

Han lämnar Vimmerby IBK: ”Inte nöjd med speltiden”

Vimmerby IBK tappar forwarden Alexander Pettersson. – Jag är inte nöjd med speltiden jag fick under säsongen och känner väl att jag inte riktigt platsar, säger Alexander Pettersson till Dagens Vimmerby.

Annons:

Alexander Pettersson såg vass ut under försäsongen, men under seriespelet fick 25-åringen det inte alls att stämma. Speltiden blev därefter. Ju längre säsongen led, desto mindre såg vi av Alexander Pettersson.

– Jag är inte nöjd med speltiden jag fick. Det gör också att jag känner att jag inte riktigt platsar. Jag hade lite motivationsproblem under säsongen och känner att jag vill testa något nytt nu, säger Alexander Pettersson.

Inga hard feelings

På frågan om han själv känner att han var värd mer speltid blir svaret:

– Det är svårt att säga. Man tycker väl alltid att man är värd speltid, men jag förstår att det inte blev så mycket på slutet. Jag kände personligen att det var en tung säsong. Jag antar att man får den speltid man förtjänar.

Alexander Pettersson betonar att det inte finns några hard feelings mellan honom och Vimmerby IBK.

– Absolut inte. Jag har pratat med Jonas (Friberg, VIBK-tränare) och han förstår mig helt och hållet. Jag får till och med vara med och träna försäsong med VIBK tills jag hittar en ny klubb.

”Ingen större satsning”

Även om det inte blir spel i Vimmerby kommer Alexander Pettersson nämligen att fortsätta spela innebandy kommande säsong.

– Jag kommer definitivt att gå ner i nivå. Jag har lite krokar ute, men det är inga långt gångna diskussioner. Det blir ingen större satsning utan jag kommer att spela för att ha roligt.

Är det aktuellt med spel i Westervik?

– Nej, då slutar jag hellre, säger Alexander Pettersson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: