Annons:

Sök

Annons:

VIBK i seriepremiär - hoppas på publikfest direkt

Mathias Westerling tror på en publikfest när Vimmerby IBK tar emot Vetlanda i seriepremiären i division två. Foto: Linus Johansson

VIBK i seriepremiär - hoppas på publikfest direkt

Förra säsongen hade Vimmerby IBK ett publiksnitt på 531 personer. När VIBK premiärspelar hemma mot Vetlanda i morgon kväll hoppas man på en ny publikfest. – Jag både tror och hoppas att det blir så, säger VIBK:s Mathias Westerling.

Annons:

Säsongen 2015/16 var en enda lång publiksuccé för Vimmerby IBK. Publiksnittet hamnade på, för division två, makalösa 531 personer. Den sista matchen mot Hovslätt sågs av mäktiga 750 personer.

– Det var en fantastisk säsong sett till publikintresset. Vi hoppas att Vimmerbyborna vill komma och se killar från Vimmerby spela innebandy även den här säsongen. Jag tycker att det känns bra. Sen är det givetvis så att om det ska bli riktigt bra så behöver man vara med i toppen av tabellen, säger Mathias Westerling.

Tror på över 500 åskådare

Från och med den sista matchen förra säsongen har VIBK rätt att ta in 750 åskådare i Idrottshallen. Till skillnad från förra säsongen så kommer klubben i år att sälja förköp till samtliga matcher.

– Vi kommer att ha 144 sittplatser som vi säljer som förköp, säger Mathias Westerling.

Hur många har ni sålt till hemmapremiären mot Vetlanda?

– Jag har inte den senaste siffran. Men i går hade vi sålt 60 biljetter och jag vet att det har rullat på lite i dag. Dessutom vet jag att det kommer 30-40 personer från Vetlanda.

Mathias Westerling tror på en hög publiksiffra redan i morgon.

– Jag gissar på 502 åskådare.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: