Annons:

Sök

Annons:

Vimmerbysonen lämnar elitklubben på egen begäran

Johan Astbrant bryter sitt kontrakt med SSL-laget Linköping. Foto: Linköping Innebandy/Ted Malm

Vimmerbysonen lämnar elitklubben på egen begäran

Johan Astbrant, ursprungligen från Vimmerby, lämnar sitt uppdrag som huvudtränare för SSL-laget Linköping Innebandy på egen begäran. 
”När min tank är tom och jag själv inte kan erbjuda det så känner jag att det är dags och kliva åt sidan”, säger han till klubbens hemsida.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Johan Astbrant är i innebandysammanhang starkt förknippad med Linköping, en klubb som han har varit huvudtränare för under åtta säsonger med något kort uppehåll. Han har bland annat tagit klubben till två raka SM-finaler 2015 och 2016 och gårdagens match mot Jönköping blev hans sista på Linköpings tränarbänk. 

”Alla som känner mig vet vilket driv, passion och hjärta jag har för innebandy och för Linköping Innebandy i synnerhet och just dessa saker kräver jag av min omgivning och när min tank är tom och jag själv inte kan erbjuda det så känner jag att det är dags och kliva åt sidan. Att lämna över stafettpinnen till David Gillek känns bra och jag önskade att jag hade haft samma energi som innan för att fått avsluta på bästa sätt tillsammans. Jag önskar verkligen hela staben och spelarna lycka till framöver. Jag vill också passa på att tacka alla spelare, ledare, sponsorer, publik eller rättare sagt alla människor runt Linköping Innebandy, utan er hade jag aldrig fått uppleva alla minnen som vi skapat tillsammans”, säger Johan Astbrant i en kommentar till klubbens hemsida. 

David Gillek tar över ansvaret som huvudtränare för SSL-laget medan Martin Laakson kommer tillbaka i rollen som assisterande tränare. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: