Annons:

Sök

Annons:

Johan Schreiber lämnar Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson

TVÅ SPELARE LÄMNAR VIMMERBY – "HAFT EN TUNG HÖST"

Två spelare lämnar Vimmerby Hockey. Det rör sig om Johan Schreiber och Noah Andersson.

Annons:

Forwarden Johan Schreiber, som gjorde succé i slutet av förra säsongen, lämnar Vimmerby Hockey och flyttar till sina hemtrakter. 

Johan Schreiber är klar för en klubb i vårettan.

– Johan har haft en tung höst. Både på och utanför isen. Han inledde säsongen med en skada, och när han kom tillbaka har det inte stämt på det sätt som både vi och han vet att han kan prestera på. Han har samtidigt haft det tufft av personliga skäl med sjukdom inom familjen. Han vill helt enkelt komma närmare hemtrakterna och det har vi full respekt för. Vi skiljs åt i samförstånd och vi vill tacka Johan för tiden här. Det är en grym kille som gjort ett stort jobb för klubben, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Noah Andersson lämnar också Vimmerby Hockey och åker tillbaka till Färjestad.

– Vi tackar Noah för den här tiden, och vill också tacka Färjestad för fint samarbete. Vi kommer dock att hålla kontakten och se hur det ser ut längre fram, säger Morgan Persson. 

Lånar ut två backar

Vimmerby försöker också förstärka laget inför den kommande Allettan som inleds den 5 december.

– Målet är att förstärka laget med en eller två forwards innan Allettan drar igång och vi har ett antal krokar ute, säger Morgan Persson. 

VH-backarna Pelle Ström och Christian Lindberg kommer att lånas ut till allsvenska Vita Hästen i deras två kommande matcher.

– Hästen hörde av sig till oss då de har flera backar borta. Och när vi nu har ett uppehåll innan allettan beviljade vi det. De är tillbaka i vår träning från och med nästa vecka för att förbereda sig för allettan, säger Morgan Persson. 

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: