Annons:

Sök

Annons:

Tidigare VH-tränaren klar för nytt jobb – får nyckelroll hos IKO:s konkurrent

Vimmerby Hockeys tidigare tränare Michael Larsson är ny ungdomsansvarig i HV71. Foto: Johan Freijd/HV71

Tidigare VH-tränaren klar för nytt jobb – får nyckelroll hos IKO:s konkurrent

Michael Larsson tränade Vimmerby Hockey tillsammans med Daniel Eriksson säsongen 2015/16. Nu är Oskarshamnsbon ny ungdomsansvarig i SHL-klubben HV71. 

Annons:

Michael Larsson är starkt förknippad med IK Oskarshamn och var assisterande tränare för klubbens herrlag från 2006/07 till 2013/14.

Han tränade därefter klubbens J20-lag i en säsong innan han var assisterande tränare i Vimmerby Hockey 2015/16. Han har varit ungdomsansvarig i IK Oskarshamn och kommer närmast från jobbet som tränare för IKO:s damlag och Smålands TV-puckslag.

Nu går han till IKO:s Smålandskonkurrent i SHL, HV71. Michael Larsson är anställd som ny ungdomsansvarig i HV71 och påbörjar sin tjänst den 1 november. 

”Mitt mål är att vi ska få upp egna produkter till J18 och sedan kunna slussa vidare till herrlaget. Där har HV71 varit framgångsrika tidigare, men kanske tappat lite de senaste åren. Sedan ska jag se till att ledarna får rätt stöttning och har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb, säger Michael Larsson, ny ungdomsansvarig i HV71, i en kommentar till klubbens hemsida. 

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: