Annons:

Sök

Annons:

BESKEDET: Här är nio spelare som inte följer med VH upp i allsvenskan

Under söndagen meddelade Vimmerby Hockey namnen på nio spelare som inte följer med klubben upp i Hockeyallsvenskan. Foto/kollage: Vimmerby Hockey

BESKEDET: Här är nio spelare som inte följer med VH upp i allsvenskan

På söndagen meddelade Vimmerby Hockey namnen på nio spelare som man släpper inför den kommande allsvenska säsongen. Det handlar om en målvakt, tre backar och fem forwardar.

Annons:

Spelarna har samtliga varit med under säsongen och bidragit till Vimmerby Hockeys avancemang från Hockeyettan till Hockeyallsvenskan. Men de kommer inte ingå i Vimmerbys trupp den kommande säsongen. På söndagen meddelade Vimmerby Hockey namnen på nio spelare som tvingas lämna klubben.

Det handlar om målvakten Scott Hector, backarna Erik Fernhall, Adam Lindblad och Oskars Humble samt anfallsspelarna Filiph Åström, Martin Pärna, Olle Söderlund, Isac Göransson och Gustav Karlsson.

Offentliggörandet skedde på Vimmerby Hockeys sociala medier, och där passar klubben även på att tacka för spelarnas insatser i klubben och önska dem lycka till i framtiden.

Vi har sökt Vimmerby Hockeys sportchef Pelle Johansson för en kommentar kring detta samt tankarna kring övriga spelare, men har inte lyckats nå honom.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: