Annons:

Sök

Annons:

Tidigare VH-backar byter klubb – en flyttar till Polen

Albin Runesson under sin tid i Hudiksvall. Foto: Arkivbild

Tidigare VH-backar byter klubb – en flyttar till Polen

Den tidigare VH-backen Christoffer Rasch byter klubb. Han lämnar Karlskrona HK för spel i Forshaga AIF. Dessutom flyttar Albin Runesson.

Annons:

Den norske backen gjorde avtryck i Vimmerby Hockey säsongen 2019/20. Därefter har det blivit flera säsonger i Karlskrona HK. Men nu byter han klubb i Hockeyettan. 

"Jag har pratat mycket med ledningen i sommar, speciellt mycket med Wikstrand och jag gillar verkligen det som man står för och vad man vill. Jag ser väldigt mycket fram emot detta och jag tror att vi kan förvåna många lag i vinter", säger Christoffer Rasch till Forshagas sociala medier.

Tränaren Thomas Engman säger så här om värvningen.

– En spelare som har spelat i Hockeyettan många säsonger. Rasch kommer in med massor av rutin och kommer att höja nivån på vår backsida. 

Dessutom flyttar Albin Runesson till polska GKS Katowice Hokej. Han spelade den senaste säsongen i Hockeyallsvenskan med Östersunds IK men där blev det ingen fortsättning. Tidigare i veckan blev det officiellt att den tidigare VH-backen skrivit på för en säsong med det polska laget.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: