Annons:

Sök

Annons:

VIKTIG FÖRLÄNGNING FÖR VH – VIMMERBYKILLEN FORTSÄTTER

Pelle Ström fortsätter i Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

VIKTIG FÖRLÄNGNING FÖR VH – VIMMERBYKILLEN FORTSÄTTER

Vimmerby Hockey har förlängt kontraktet med en av sina viktigaste backar. Den assisterande lagkaptenen Pelle Ström, 25, är näste man att förlänga sitt kontrakt över säsongen 19/20.

Annons:

Pelle Ström går därmed in på sin nionde raka säsong med Vimmerby Hockey i Hockeyettan och har aldrig representerat en annan klubb på seniornivå än moderklubben. 

– Vi kommer från en stark säsong, och hoppas kunna spinna vidare på det vi gjorde och ta det ytterligare ett steg till kommande säsong. Det känns bra att ha gjort klart med en förlängning, säger Pelle Ström i ett pressmeddelande. 

"En viktig spelare"

Säsongen 18/19 var en ny stark säsong från Vimmerbysonen som med sin solida defensiv och ledarskap tillhör en av truppens viktigaste spelare. Det blev på nio poäng (1+8) på 37 seriematcher. 

– Pelle är en viktig spelare att förlänga med. Han bidrar på isen och är viktig för gruppen i omklädningsrummet. Dessutom är han fortfarande ung och har fortsatt utvecklingspotential i sitt spel, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson. 

I nuläget har Vimmerby Hockey fem spelare presenterade inför kommande säsong och Morgan Persson berättat att de kommer presentera fler påskrifter under veckan. Det nya kontraktet för Pelle Ström är skrivet på ett år. 

Fakta

Vimmerby Hockeys lag 19/20:

Oskar Carlsson (kontrakt), Martin Jönsson (kontrakt), Jakob Karlsson (förlängning), Oscar Gustafsson (förlängning), Pelle Ström (förlängning).

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: