Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: VH värvar kanadensisk forward

Vimmerby Hockey plockar in en kanadensisk forward till fortsättningsserien. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

JUST NU: VH värvar kanadensisk forward

Vimmerby Hockey klarade inte av att kvalificera sig för spel i allettan denna säsong. Nu förstärker klubben med den kanadensiske forwarden, Kristoff Kontos, under resten av säsongen.

Annons:

Vimmerby Hockey kommer inte ta sig vidare till allettan efter jul och får i stället rikta in sig på spel i fortsättningsserien.

Kandansenaren Kristoff Kontos, 26, är klar för spel i Vimmerby Hockey under resten av säsongen och blir också säsongens supporterspelare. 

Kontos tillhörde franska topplaget Gap under förra säsongen, där han gjorde 38 poäng på 44 matcher (9+29) i den högsta franska ligan (Ligue Magnus). 

Nu blir det spel i Hockeyettans fortsättningsserie för kanadensaren.

– Det är en center som spelar med fart och lever mycket på sitt skott och spelsinne. Vi har fått många goda vitsord från kontakter i Kanada som säger att det är en spelare med hög offensiv potential, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande. 

Kristoff Kontos anländer till Vimmerby om en dryg vecka, och förutsatt att all pappersexcercis går som förväntat kommer han att vara spelklar när fortsättningsserien drar igång den 28 december. 

– Vi har en längre tid jagat offensiv förstärkning och nu har vi gått i land med en av dessa. Målet är att stärka truppen ytterligare inför omstarten efter jul för att ha bästa tänkbara förutsättningar att vara med och slåss om seriesegern och gå till play off den vägen, säger Morgan Persson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: