Annons:

Sök

Annons:

Persson bemöter forwardens flyttfunderingar:

Morgan Persson ska ha ett möte med Jesper Bärgård i morgon. Foto: Ossian Mathiasson

Persson bemöter forwardens flyttfunderingar: "Dumt att spekulera"

Jesper Bärgård blir sannolikt nästa spelare att lämna Vimmerby Hockey. Frågan är bara när det blir klart.
– Jag vet inget mer förrän i morgon, säger VH:s sportchef Morgan Persson.

Annons:

Tidigare i dag rapporterade Dagens Vimmerby att Jesper Bärgård vill lämna Vimmerby Hockey på grund av begränsad speltid den senaste tiden. 

”På grund av att jag inte har fått spela så mycket letar jag ny klubb. Det är ingenting klart än men jag tittar mig omkring efter speltid när det har blivit som det har blivit”, sa Jesper Bärgård till DV i dag. 

VH:s sportchef Morgan Persson hade ingen aning om Bärgårds flyttankar när DV tog kontakt med honom på söndagseftermiddagen. En stund senare ringde han upp med mer information. 

– Jag har precis pratat med Jespers agent. Vi har en dialog och kommer fortsätta den i morgon för hur vi tar det vidare. Under tiden så kör Bärgård på hos oss. Jag ska träffa Jesper i morgon och sedan ska vi prata med agenten. Vi får se vad det mynnar ut i. Det är dumt att spekulera innan man har all fakta på bordet, säger Morgan Persson. 

"Kan köpa det till 100 procent"

Jesper Bärgård kom till Vimmerby från Enköping inför årets säsong och har efter tränarbytet, från Peter Nordström till Phil Horsky, fått mindre speltid och suttit en hel del på bänken. 

Hur ser du på hans uttalanden?

– Jag kan köpa det till 100 procent, att man är frustrerad för att man inte får spela och göra det man är här för att göra. Men någon måste sitta vid sidan, så är det i alla idrotter. I det här fallet är det bara olyckligt att det blev Jesper. Det är bara beklagligt. Jag har inget mer att säga om det. Det är tråkigt för Jesper och jag förstår hans frustation och att han reagerar som han gör. Det är en fullt normal reaktion. 

Vad tror du om hans fortsättning i VH?

– Vi får avvakta morgondagen, sedan får vi ta det därifrån. Vi får se vad som händer i morgon. 

Hade du förväntat dig att han vill lämna?

– Nej, det är klart att det är överraskande även om jag har vetat om att han har varit frustrerad för begränsad speltid. Jag tror att alla spelare hade reagerat på samma sätt. Det är klart att man blir frustrerad och förbannad om man får tugga knopp i många matcher, det är inget konstigt med det. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: