Annons:

Sök

Annons:

KRIF-tränarens replik:

Emil Ivansson känner ingen press inför avgörandet.

KRIF-tränarens replik: "Känner ingen press"

Phil Horsky lägger över all press på Kallinge/Ronneby. Emil Ivansson, tränare för KRIF, känner ingen press.
– Det får stå för honom, säger han.

Annons:

Kallinge/Ronneby skaffade sig ett drömläge efter bortasegern i Vimmerby ishall i tisdags. Men på fredagskvällen, när KRIF hade matchboll, utjämnade VH. 

Därmed väntar en helt avgörande match mellan lagen i morgon. 

– Vi visste att Vimmerby skulle komma ut hårt och det gjorde de också. Jag tycker inte att vi hanterade det som vi ville. Vi spelade fast oss i deras press nästan hela första perioden. I andra gör vi det lite bättre, men vi kladdar lite för mycket när de sätter in en bra press. Det tar på energin och vi fick långa byten i egen zon, säger KRIF:s tränare Emil Ivansson.

Han tyckte dock att hans lag kom ut starkt i den tredje akten.

– Vi ger det ett försök, får lite längre anfall och farligare målchanser. Men jag tycker att vi kan ta ännu fler puckar på kassen och vara mer desperata. Vimmerby vinner rättvist. Vi var inte där som vi pratade om att vi skulle vara inför matchen, men det kommer en ny match i morgon och nu gäller det bara att förbereda oss inför den. I morgon handlar det om vilka som kommer ut med rätt energi och håller sig till sitt spel. Man får inte tänka att man ska rädda säsongen. 

"Känner ingen press"

Att Vimmerby blixtsnabbt replikerade efter hemmalagets kvitteringsmål blev förstås svårsmält. 

– Vi får energi av 2-2, jag känner det i båset, men när de gör 3-2 tar det energi av oss igen. Där kände jag att det här kan vi ta till en seger innan de får sitt 3-2-mål. Vi får inte det där trycket i sex mot fem-spelet.

Phil Horsky säger att all press är på er och att ni måste vinna. Vad säger du om det?

– Det får stå för honom. Jag känner ingen press, men det är klart att vi ville vinna i dag. Det är en ny match i morgon och då får vi se till att det blir vår eftermiddag. Det handlar om att älska det här läget och älska situationen nu.  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: