Annons:

Sök

Annons:

Han vill återvända till VH: ”Skulle inte bli ledsen”

Jonathan Stålberg är öppen för en återkomst till Vimmerby Hockey. Foto: Ossian Mathiasson

Han vill återvända till VH: ”Skulle inte bli ledsen”

Jonathan Stålberg har lämnat Mörrums GoIS och drömmer om en återkomst till Vimmerby Hockey. 
– Staden, folket och hockeylaget ligger mig varmt om hjärtat, säger han till Dagens Vimmerby. 

Annons:

Jonathan Stålberg fick inget nytt kontrakt av Vimmerby Hockey efter förra säsongen trots att han hade hoppats på att få vara kvar. 

Seriekonkurrenten Mörrums GoIS blev hans nya klubbadress och efter bara en säsong i Blekinge har han bestämt sig för att det inte fler. 

– Det är klippt, det finns inte en chans att jag spelar i Mörrum en säsong till, säger Jonathan Stålberg.

Skar det sig mellan dig och klubben?

– Det blev ingen bra säsong alls, varken för egen del eller för laget. Det var väldigt turbulent runt laget av olika anledningar under hela säsongen, säger Stålberg och fortsätter:

– Det enda bra med säsongen var väl tiden som jag fick med Kristianstad i allsvenskan. Det blev åtta-nio matcher på bänken och en del träningstid som var bra och utvecklande. Det var stor skillnad på träningstempo och målvaktsträning. Allt är mycket proffsigare där än i Mörrum. 

"Vimmerby är mitt andra hem"

Nu har Stålberg flyttat till Hultsfred fram till slutet av juli och sedan har han inte en aning om vad som händer. 

– Man hoppas mest att säsongen blir av, det är tanken som jag har för stunden. Var jag ska spela har jag ingen aning om. Jag kommer jobba här fram till slutet av juli när det är dags för en ny hockeysäsong och var man nu befinner sig då. Jag har inte hört något från något håll så det är väldigt oklart i nuläget. Jag hoppas att det har att göra med den rådande samhällssituationen, att klubbarna behöver se över allt möjligt, och inte att man är oönskad. 

Hur ser du på en återkomst till Vimmerby Hockey?

– Vimmerby är mitt andra hem. Staden, folket och hockeylaget ligger mig varmt om hjärtat men det har inte kommit något därifrån. 

Så VH är ett alternativ?

– Det är svårt att tacka nej till Vimmerby. Vimmerby har många fördelar gentemot andra klubbar om jag säger så. Jag är rotad här, säger han och fortsätter:

– Jag vet inte vad som händer, man får ta det som det kommer. Jag har ingenting att ta ställning till över huvud taget. Jag skulle inte bli ledsen om de hörde av sig men som sagt, jag har inget att ta ställning till så det är svårt att drömma. Det gillar jag inte, jag vill ha saker på bordet. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: