Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: SUCCÉTRÄNAREN FÖRLÄNGER MED VIMMERBY

Phil Horsky tränar Vimmerby Hockey även kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: SUCCÉTRÄNAREN FÖRLÄNGER MED VIMMERBY

Phil Horsky har gjort stor succé i Vimmerby Hockey i två raka säsonger. Nu är det klart att succétränaren förlänger med klubben.

Annons:

Vimmerby Hockey skickade på tisdagskvällen ut ett pressmeddelande med nyheten om att Phil Horsky blir den småländska klubben trogen i en säsong till. Han går därmed in på sin tredje raka säsong i klubben och kontraktet sträcker sig över kommande säsong.

Phil Horsky har under sina två tidigare säsonger lett Vimmerby Hockey till playoff 3, där laget så sent som i våras stod med 1–0 i matcher mot Hudiksvall när säsongen blåstes av. 

"Jag är riktigt taggad, och ser verkligen fram emot den nya säsongen. Jag vill tacka sportchef Morgan Persson och hela styrelsen för ett fortsatt förtroende. Det känns väldigt bra", säger Phil Horsky i ett klubbens pressmeddelande. 

"Haft Phil som vårt förstaval"

Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson är väldigt nöjd med dagens förlängning på tränarsidan:

"Det är en mycket viktig pusselbit som fallit på plats i lagbygget i och med att Phil stannar i vår organisation inför kommande säsong. Att ha kontinuitet på ledarsidan är en grundbult för att kunna jobba vidare på vår inslagna linje, och nu tar vi oss an kommande säsong från det vi fick avsluta i våras. Phil är en oerhört kompetent och omtyckt tränare i vår klubb och ett aktat namn i vår liga. Vi har haft en process sedan säsongen slutade, där vi hela tiden haft Phil som vårt förstaval, och därför känns det oerhört skönt att vi kan fortsätta vårt samarbete även i fortsättningen", säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande. 

Fakta

Vimmerby Hockeys trupp kommande säsong:

Spelare: Gustav Bågenvik (ny från Grums IK), Oliver Kempainen (förlängning), Max Popovic (förlängning), Oscar Gustafsson (förlängning), Pierre Gustavsson (förlängning), Pelle Ström (förlängning), Linus Ljung (förlängning), Anton Carlsson (förlängning). 

Tränare: Phil Horsky (förlängning)

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: