Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: VH PLOCKAR IN FORWARD FRÅN VALLENTUNA

Vimmerby Hockey har gjort klart med ytterligare en forward denna torsdag. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: VH PLOCKAR IN FORWARD FRÅN VALLENTUNA

Vimmerby Hockey har gjort klart med Vallentunas bäste målskytt från den senaste säsongen. Forwarden Gustav Jansson har gett klartecken för spel i VH.

Annons:

Jansson gjorde 32 poäng (16+16) med Vallentuna, där han var lagets bäste poängplockare i den norra allettan med 17 poäng (8+9) på 18 matcher. Totalt har han gjort 66 poäng (31+35) på 80 matcher under två säsonger i den östra hockeyettan. Gustav Jansson är fostrad i IFK Täby, och gjorde sin juniortid i AIK:s J18 och J20. 

"Det ska bli väldigt kul att komma till Vimmerby som är ett topplag i hockeyettan. Jag vill ta nästa steg både för mig själv, och med Vimmerby. Jag vill framåt och ser det här steget som en stor utmaning. Jag ser mig själv som en stor och stark forward, som lever mycket på ett bra skott och ett bra avslut och min vinnarskalle. Jag hatar att förlora", säger Gustav Jansson i ett pressmeddelande. 

Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson ser stor potential i Gustav Jansson. 

"Gustav Jansson har ett väldigt bra skott och är en skicklig avslutare som alltid finns på plats i de heta områdena kring målet i alla offensiva spelsätt. Han vill framåt och har en tydlig ambition med sin ishockey, och vi ser honom som en spelare som kommer kunna tillföra laget offensiv kraft på både kort och lång sikt. Vi tror att det finns stor utvecklingspotential i Gustav", säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson. 

Avtalet är skrivet över 1+1 år. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: