Annons:

Sök

Annons:

UTBREDD CORONASMITTA I VH – FLER SPELARE HAR TESTATS POSITIVT

Vimmerby Hockey har flera nya konstaterade coronafall i sin trupp. Totalt rör det sig om sju spelare. Foto: Ossian Mathiasson

UTBREDD CORONASMITTA I VH – FLER SPELARE HAR TESTATS POSITIVT

Vimmerby Hockey har en utbredd covid-19-smitta i truppen. Vid dagens tester konstaterades ytterligare fyra spelare med corona. 

Annons:

Vimmerby Hockey drabbades tidigare i veckan av tre coronafall, två i onsdags och ett i fredags. Nu har Hockeyettan-klubben ytterligare fyra fall. Detta fram framkom vid nya tester på söndagen. Totalt sju spelare har konstaterad smitta. Det skriver Vimmerby Hockey på sin hemsida. 

A-lagsverksamheten kommer hållas fortsatt pausad under kommande vecka. Det betyder att kommande veckas matcher mot Mörrum och Borås ställs in och flyttas. Hockeyettans liganämnd är informerad.

– Med tanke på hur det ser ut i dag med sju fall så bekräftar det bara att jag tog rätt beslut att ställa in matchen i onsdags. Vi hade någon spelare i bussen som fick symtom när vi började åka till Nybro, säger VH:s sportchef Morgan Persson. 

Har du hört något från förbundet?

– Jag och medicinskt ansvarig ska sätta oss ner och skriva ihop en skrivelse till förbundet som ska vara inne senast i morgon. Det ska upp i tävlingsnämnden på onsdag för beslut angående Nybro-matchen. Det är det de ska ta ställning till, säger Morgan Persson. 

Texten har uppdaterats. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: