Annons:

Sök

Annons:

Flera VMS-förare deltog i Ränneslättsloppet – Saga tog två andraplatser

Edwin Djurstedt, Fabian Ahnstedt, Felix Ahnstedt, Saga Apell och Ellen Adin. Foto: Privat

Flera VMS-förare deltog i Ränneslättsloppet – Saga tog två andraplatser

Flera unga enduroförare från Vimmerby MS tävlade under helgen i Ränneslättsloppet, i Eksjötrakten. En av dem är Saga Apell som tävlade under både lördagen och söndagen. Det slutade med två stycken andraplatser för Saga.

Annons:

Ränneslättsloppet är en av Sveriges största endurotävlingar och körs på Eksjö garnisons övningsfält Ränneslätt. Under söndagen, när det gick av stapeln, fanns flera VMS-förare med.

Saga Apell, från Vimmerby MS deltog, men tävlade även under lördagen, i USM Karlsborg. Den unge enduroföraren slutade där på en andraplats i klasen D1. Under söndagen lyckades hon med bedriften att ta en andraplats, igen – denna gång alltså på Ränneslätt Ungdom, i klassen E1- E2 flickor 13-16 år. Det var första gången Saga körde två tävlingar på en och samma helg.

– Att köra två tävlingar samma helg har jag aldrig gjort tidigare och nu är jag ytterligare en erfarenhet rikare. Men jag lyckades att hålla ihop båda tävlingarna på ett bra sätt. Jag är nöjd med min åkning i båda tävlingarna. Jag tävlade på 85cc i lördags och 125cc i söndags. Det är ju lite annorlunda att köra 125cc men jag tycker att söndagens lopp flöt på bra trots dammet, säger Saga.

Många VMS-förare gjorde bra ifrån sig

Flera VMS-ungdomar deltog i Ränneslättsloppet under söndagen. Utöver Saga Apell som tog en andraplats i klassen E1-E2 flickor 13-16 år, lyckades flera undomar ta en plats på topp tio. Edwin Djurstedt tog en sjundeplats i E1-E2 pojkar 12-16 år, Fabian Ahnstedt kom på tiondeplats i E0 85cc pojkar 12-16 år, Felix Ahnstedt kom nia i E1-E2 pojkar 12-16 år, Ellen Adin kom in på en femteplats i E1-E2 flickor 13-16 är, och Charlie Blom kom femma i E0 85cc pojkar 12-16 år.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: