Annons:

Sök

Annons:

Rospiggarna missade slutspel – nu tackar lagledaren för sig

Rospiggarnas lagledare Peter Jansson (längst till höger) lämnar efter att ha tillhört klubben i fem säsonger. Foto: Ossian Mathiasson

Rospiggarna missade slutspel – nu tackar lagledaren för sig

Rospiggarna missade slutspel efter en motig säsong. Nu meddelar lagledaren Peter Jansson att han tackar för sig efter fem säsonger i Hallstaviksklubben.

Annons:

Rospiggarna förlorade säsongens sista match mot seriesegraren Lejonen med 69–21 och missade slutspel. För Peter Jansson, som anslöt till klubben under säsongen 2019, blev det också hans sista match som lagledare för Rospiggarna. 

”Sedan Peter Jansson klev in i Rospiggarna under mitten av säsongen 2019 har han genom sitt engagemang, fingertoppkänsla och trygga hand lett laget till framgångar. Ser vi tillbaka på de fem åren han har varit hos oss går det att summera med fyra slutspel varav tre semifinaler och ett brons. Detta trots att vi har varit nederlagstippade. Hans motto har varit att satsa både kontinuerligt men också på en jämnhet vilket sannerligen givit resultat trots ett struligt sista år”, skriver Rospiggarna i ett inlägg på sin Facebooksida.

Peter Jansson ser med glädje tillbaka på de fem åren som han har spenderat i Hallstaviksklubben. 

”Jag vill passa på att tacka alla funktionärer och publik i Hallstavik som varit med och bidragit under de här åren. Det har var väldigt trevligt och lärorikt att lära känna alla. Vi har kämpat rejält och tog oss till tre semifinaler tillsammans. Jag är stolt över att få ha varit lagledare för Rospiggarna. Jag önskar alla rospiggsfans och föreningen en fartfylld framtid”, säger Peter Jansson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: